Ce se întâmplă când un lup dovedit e paznic la oi?

Miercuri, 6 August 2014 | Bacau | Comenteaza

Vorbim despre corupţie şi fraudarea fondurilor europene? Avem exemple! Chiar dacă a fost condamnat în primăvară la doi ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea de nasoale cu fondurile europene al căror paznic ar trebui să fie, Constantin Apostol este în continuare director al ADR Nord-Est.

Am scris pe larg despre acest subiect pe Adevărul, unde am venit și cu câteva date despre fondurile europene atrase în regiunea Moldova, dar și cu alte argumente care vin în susținerea a ceea ce văd eu că ar fi de bun simț, și anume demisia lui Constantin Apostol. Despre demitere n-are rost să vorbesc. Prietenii lui din teritoriu nu i-ar face așa ceva. Dar stați, unii nici nu ar putea face asta pentru că sunt în spatele ###.

Vă întrebaţi de ce nu atragem fondurile europene pe care le avem la dispoziţie? Sau de ce proiectele în desfăşurare capătă cu greu contur? Principalul motiv este, fără îndoială, corupţia, iar azi am un pitic cetăţenesc pe creier drept exemplu.

Ca să înţelegeţi, ADR-urile (Agenţiile pentru Dezvoltare Regională) sunt entităţile prin care autorităţile locale (judeţe, oraşe) atrag fondurile europene în cele 8 regiuni de dezvoltare din România.

ContinuareaSfântul Apostol al fondurilor europene

constantin apostol adr nord est

Lasa un comentariu