M-am mutat!

Vineri, 8 Aprilie 2011 | internet, Pareri personale | 9 comentarii

Dupa lungi batalii cu WordPress, FTP si MySql, am reusit sa transfer tot continutul de pe kristofer93.com pe Kristofer.ro. Daca inca mai aveti probleme cu site-ul, inseamna ca inca nu s-a facut propagarea DNS-urilor, ceea ce in mod normal dureaza jumatate de zi. Vorba multora, am intrat in rand cu lumea. Dupa patru ani de Blogger, am trecut pe WordPress, o platforma de blogging net superioara Blogspot. Daca tot m-am mutat, am decis sa schimb si numele domeniului. Am ales Kristofer.ro pentru ca este mai simplu, mai serios.

Redirectionarile sunt link pe link si tag pe tag, ceea ce inseamna ca nu voi pierde cititori, pagerank, comentarii, etc. Daca aveti sugestii in legatura cu noua tema a blogului, le astept. Am pastrat paleta de culori pentru ca acest template m-a consacrat, ca sa zic asa. In urmatoarea perioada voi mai lucra la tema, astfel incat sa o fac putin mai moderna, cu rounded corners si cateva widget-uri in plus.

Asadar, de azi inainte voi scrie pe Kristofer.ro! Nu este nimic altceva decat rebranding-ul anuntat in urma cu ceva vreme. Orice probleme intampinati si orice fel de sugestii aveti in legatura cu noua tema a blogului, nu ezitati sa ma contactati!

9 comentarii la “M-am mutat!”

 1. river 8 Aprilie 2011 at 08:31 Permalink

  Haaaa, ce fain!! Imi place mult mai mult tema!! Sa fie intr-un ceas bun rebrenduirea!! ;))

 2. CJ 8 Aprilie 2011 at 11:48 Permalink

  In sfarsit te-ai tinut de promisiuni. Apropo de sugesti, poate pui si tu un favicon mai personalizat. La mine apare tot ala cu B de la blogger.

 3. CJ 8 Aprilie 2011 at 11:50 Permalink

  Mai adauga un “i” in “sugesti” de la comentariul precedent.

 4. Ai muncit oleaca sa-ti tranferi totul de pe vechea platforma pe noua platforma, wordpress, dar vad ca a meritat intr-un final si arata bine 🙂

  Bravo si Succes inca o data 😛

 5. Kristofer 8 Aprilie 2011 at 12:41 Permalink

  Mersi! 🙂

 6. George 8 Aprilie 2011 at 14:17 Permalink

  Cu link-urile alea din footer ce faci ? Nu le scoti ?
  “Thanks to Online Savings Accounts, Online Brokers and Direct Line”

 7. gigi 9 Aprilie 2011 at 12:24 Permalink

  si aici o sa cenzurezi comentariile care nu-ti convin? si nu ma refer la injurii


Lasa un comentariu