Mâine mixez în Club Khemia

Mâine seară, după ora 22:00, vă aștept în Club Khemia (lângă Palatul Administrativ), unde va avea loc Rave’O’Lution o petrecere trance în centrul căreia se va afla perechea românească Snatt & Vix.

Aceștia și-au lansat recent albumul de debut „Trancendance” și vin la Bacău pregătiți să ne ofere o seară melodică de neuitat.

Din line-up fac parte și eu, alături de Glitech Pavel și Călin. Primul la pupitru va fi Călin, apoi voi intra eu pe la miezul nopții cu un set progressive trance, după care îi voi lăsa pe cei 200 de participanți așteptați la eveniment pe mâna lui Dragoș și Bogdan aka Snatt & Vix, cel mai cunoscut grup trance din România. Partea de after-hours îi va aparține lui Glitech Pavel (de la Civil Disorder).

Așadar, dacă în ajun de Valentine’s vreți să ascultați niște muzică bună, melodică, pe care cu siguranță nu o auziți la posturile de radio sau prin cluburile din zonă, locul vostru e în Khemia, un club care de-a lungul vremii a găzduit nume destul de importante din muzica electronică.

Acum datele logistice: prețul unui bilet este de 30 de lei în avans și de 50 de lei la intrare. Petrecerea va permite accesul a cel mult 200 de persoane. După atingerea capacității maxime se va aplica regula „one out-one in”. Bilete in avans, contact, informații și rezervări: 0764.593.816/0747.980.023. Detalii găsiți și pe eventul de pe Facebook.

snatt vix kristofer calin glitech pavel club khemia 2016

One thought on “Mâine mixez în Club Khemia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *