Mandinga, nu mă face* de râs!

Sambata, 26 Mai 2012 | muzica, Pareri personale | 1 comentariu

Budapesta, ora 18:00. Cursul de formare pentru bloggeri și activiști online din cadrul proiectului Young People Combating Hate Speech Online se află la final. Se fac planuri pentru diseară și este clar că petrecerea va fi dominată de vizionarea concursului Eurovision.

Aici suntem un… mix intercultural. Acest curs a adunat la Centrul European de Tineret din Budapesta activiști online și bloggeri din aproape 30 de țări. Va fi foarte interesant să urmărim finala Eurovision 2012 împreună și să ne susținem țara fiecare în parte.

Vă spun sincer că nu sunt un mare fan al piesei Zaleilah, însă diseară o voi susține pe Mandinga si voi încerca să îi conving pe cei de aici să voteze cu România. Vă recomand tuturor să faceți lobby pe lângă cei din diaspora. Hashtag sunt patriot.

1 comentariu la “Mandinga, nu mă face* de râs!”

  1. Oaia neagră din turma gri 27 Mai 2012 at 10:01 Permalink

    Sincer nu mă convingea melodia nici când o auzeam la radio, dar aseară am auzit-o cântând live şi… nimic. Nu transmitea nimic. O melodie cântată în spaniolă de o româncă dintr-o trupă în care erau şi cubanezi. Ar fi trebuit să vezi ce glume şi ce distracţie pe comentatorii italiani pe acest fapt. Bine… nici live-urile celorlalţi concurenţi nu au fost extraordinare dar parcă aveau ceva prezenţă scenică. Şi nu mă refer la Suedia, în opinia mea nu a fost cine ştie ce…aşa în general.
    Se pare că acesta este nivelul muzicii româneşti – de 70 de puncte (dacă vezi şi anii trecuţi cam aceasta este media) şi întotdeauna în spatele Moldovei.
    Până la urmă din tot spectacolul mi-a plăcut Italia – clasic dar o voce impresionantă, Estonia – un cântec frumos, chiar dacă nu înţelegeam versurile, Islanda…
    Cam atât.


Lasa un comentariu