Mare. Saturn. Liberty Parade. Foto.

Joi, 22 Iulie 2010 | foto, Pareri personale | 2 comentarii

Facand abstractie de cele doua zile petrecute anul trecut tot aici, in Saturn, pentru Liberty Parade 2009, este prima oara dupa patru-cinci ani cand calc pe litoralul romanesc.

Statiunea e urata si parca lasata in paragina, dar are viata. Daca s-ar baga bani intr-o modernizare capitala ar iesi super. Chiar daca nu e foarte curata si cam plictisitoare, sunt turisti, si chiar multi. Ai unde sa mananci si ai unde sa stai, dar fara multe figuri. Nu pot compara vacanta din iunie din Turcia cu asta de la Saturn, care de fapt este o mini-vacanta, mai mult prilejuita de Liberty Parade 2010.

Maine cred ca trag o fuga pana in Bulgaria sa iau pranzul si sa descopar locuri noi. Sambata nici nu mai incape indoiala ce fac: putina plaja dimineata, odihna si apoi Liberty Parade. Pe la vreo 15:00 – 16:00 ma duc in Olimp, locul de unde porneste Caravana. Voi fi pe sau pe langa camionul Pepsi pentru ca acolo mixeaza Snatt & Vix. Astept cu nerabdare setul celor de la Above & Beyond de pe Liberty Parade Arena.

Fotografiile sunt realizate astazi, 22 iulie 2010.

Galerie foto: Mare. Saturn. Liberty Parade. Foto.

2 comentarii la “Mare. Saturn. Liberty Parade. Foto.”

  1. Cristian Ion 22 Iulie 2010 at 16:22 Permalink

    Suntem mult mult mult in urma a ceea ce trebuia sa fim…
    O zi minunata iti doresc

  2. biu 22 Iulie 2010 at 23:09 Permalink

    Tot litoralul romanesc ar trebui modernizat, poate mai putin statiunea Mamaia.


Lasa un comentariu