Markus Schulz feat. Justine Suissa – Perception

Joi, 3 Iunie 2010 | muzica | 3 comentarii

Caracterizat de intreaga lume ca avand un sound “hybrid” neimitabil, cu linii de bas puternice si melodii uplifting, Markus Schulz este unul dintre cei mai mari producatori si dj de muzica trance, fiind, conform clasamentului Top 100 DJ Mag 2009, al 8-lea din al lumii. Nascut in Eschwege, Germania, Markus a emigrat in SUA in anii 80, iar acum este stabilit in Miami, Florida.

Markus este dj-ul meu favorit in acest moment. Ascult saptamanal radioshow-ul sau intitulat Global DJ Broadcast si cred ca este peste toate emisiunile radio de acest gen. GDJB se difuzeaza in fiecare joi, intre 19:00 si 21:00 (GMT+2), la Trance Radio – Digitally Imported. Seturile lui live sunt incredibile. In fiecare luna, in cadrul GDJB se difuzeaza World Tour (set inregistrat in timpul unui gig de-al sau).

In ceea ce priveste productia, Markus Schulz are la activ trei albume, toate lansate la Armada Music: Without You Near in 2005, Progression in 2007 si Thoughts Become Things in 2009, cel din urma fiind lansat sub Dakota, proiectul progressive al lui Markus. Printre single-urile de succes ale lui Schulz se numara First Time (feat. Anita Kelsey), Without You Near (with Gabriel & Dresden), Never be the Same Again (feat. Carrie Skipper), Fly to Colors, Daydream (vs. Andy Moor), The New World, Chinook, Johnny the Fox sau Do You Dream.

De asemenea, Markus Schulz este un veritabil remixer. Motorcycle – As The Rush Comes, OceanLab – Satellite, Deepsky – Talk Like A Stranger, Joop – The Future, John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky, Rank 1 – Breathing, Sia – Buttons, Cosmic Gate – Sign Of The Times sau Ferry Corsten – Brain Box sunt cateva dintre piesele remixate de Markus.
In alta ordine de idei, in 2005 Markus Schulz a fondat cunoscutul label Coldharbour Recordings, companie care acum este sub aripa gigantului Armada Music. Dupa 5 ani de zile de activitate cu zeci de release-uri in spate, Coldharbour Recordings sarbatoreste anul acesta implinirea a 5 ani de existenta. Momentul va fi marcat in luna iulie de Coldharbour Day la Afterhours FM si de lansarea compilatiei Coldharbour 100 mixed by Markus Schulz.

Pana atunci, Markus Schulz va lansa mult asteptatul album “Do You Dream?“. Data oficiala de lansare a acestuia este 15 iunie 2010. Este, in opinia mea, albumul anului. Markus Schulz a declarat pentru Armada Music, casa de discuri care lanseaza materialul, ca a muncit 1 an si jumatate la acest album care contine 16 melodii, multe dintre ele fiind realizate in colaborare cu artisti precum Sir Adrian, Khaz, Jennifer Rene, Ana Criado, Susana, Angelique Bergere, Justine Suissa, Max Graham si Jessica Riddle.

Primul single de pe acest album a fost deja lansat. Este vorba de Dark Heart Waiting. Markus Schulz a spus in show-ul sau ca urmatorul single va fi Perception. Aceasta productie este un cover dupa track-ul cu acelasi nume lansat de Cass & Slide in 1999. Iata ca dupa 10 ani de atunci, Markus Schulz face echipa cu vocalista Justine Suissa si lanseaza, odata cu albumul “Do You Dream?”, Perception 2010. Piesa este extraordinara. No. 1 in preferintele mele.

3 comentarii la “Markus Schulz feat. Justine Suissa – Perception”

 1. VandiT4LifE 4 Iunie 2010 at 18:13 Permalink

  in primul rand,nu am mai ascultat o melodie care sa'mi trezeasca atatea sentimente ca aceasta.markus schulz s'a afirmat de mult timp,iar acum confirma 🙂 sincer..tot respectul..iar justine suissa are o voce extraordinara.nu degeaba se auto promoveaza,colaborand cu mai multi DJ de top(PvD,Armin,s.a.m.d.)
  respect si nu uitati… In Trance I Trust :D/

 2. phunkS 4 Iunie 2010 at 19:12 Permalink

  superba

 3. Dragos 5 Iunie 2010 at 17:33 Permalink

  intr-adevar…una din cele mai bune piese trance ale momentului


Lasa un comentariu