Martorii lui Iehova, luați în râs de studenții Facultății de Drept

N-am absolut nicio tangență cu Martorii lui Iehova, însă de fiecare dată când am fost abordat de membrii acestei organizații creștine le-am zâmbit și le-am spus politicos „nu, mulțumesc.”

Aseară, Asociația Studenților în Drept (ASD), reprezentativă în rândul studenților de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, a postat pe Facebook o urare adresată bobocilor, însoțită de o glumiță care mie mi se pare foarte deplasată.

Vă las să vă dați seama singuri seama care e problema cu bancul rozaliu pe care l-am postat mai jos.

Totuși, hai vă dau niște indicii. Statutul studentului, document perfect valabil și la Facultatea de Drept, spune la articolul 17, litera f, că studenții au obligația de a respecta codul etic al universității. Mergem la Codul de etică al Universității din București și ne uităm la articolul 4:

a. Discriminarea sau tratarea inegală a persoanelor, bazată explicit ori implicit pe criterii extraprofesionale precum rasa, etnia, religia, convingerile politice etc, aduce atingeri inacceptabile drepturilor acestora şi perturbă grav egalitatea de şanse, motive pentru care este interzisă, indiferent de formele în care se manifestă.

Parcă îi aud pe cei din ASD acuzându-mă că n-am simțul umorului. Asta e. „Credits to”… bunul simț al umorului. 🙂

asd martorii lui iehova

One thought on “Martorii lui Iehova, luați în râs de studenții Facultății de Drept

  1. Nu intelegi, vor si ei un Je suis charlie, ceva… sufera de nebagare in seama si in loc sa faca treaba pt studenti ei se tin de glume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *