Mesaj pentru ascultatorii Radio Deea !

Sambata, 8 Septembrie 2007 | muzica, Radio Deea | 2 comentarii

Majoritatea ascultatorilor asculta stream-ul vechiului Radio Deea si apoi spun ca de ce nu mai sunt emisiuni si ca de ce nu mai e muzica buna!

Noi , ascultatorii si fanii Deea cerem ca site-ul sa fie putin modificat: in ce fel? Sus din header sa fie inlocuite linkurile din spatele DEEA Live si 128Kbps. Este spre binele ascultatorilor si mai ales al postului!

Noul Radio Deea se poate asculta pe:
http://shantz.mitnet.ro:8002/listen.pls
http://89.32.18.253:8004/listen.pls
http://deea.mitnet.ro:8006/listen.pls

De ce am luat atitudine ? Deoarece astazi Olix de pe OneFM a observat ca:

One FM are: 368 (1 stream)
Noul Deea(streamurile bune) are: 230 (3 streamuri)
Vechiul Deea (Streamurile rele) are: 912 (2 streamuri)

Nu ar fi mai bine ca cei de pe vechiul Deea sa fie transferati pe Deea cel bun si sa intreceti concurenta directa?

2 comentarii la “Mesaj pentru ascultatorii Radio Deea !”

  1. Grupa 1408 8 Septembrie 2007 at 15:03 Permalink

    Propun Deea sa-si modifice in totalitate site-ul, oricum daca isi vor schimba numele si identitatea va fi nevoie si de un site nou, care sper sa fie si el la zi nu lasat balta ca cel actual.

  2. ryan 19 Ianuarie 2008 at 16:49 Permalink

    Hehehe…pai treaba nu sta chiar asa. De ce crezi ca cei de la vechiul Deea isi vor schimba linkurile de stream si vor promova pe propriul lor site un alt post de radio? Daca 21 nu a fost de atatea luni in stare sa-i dea un nume noului post si sa-i creeze o imagine si un site asta e problema lor,ei s-au multumit doar cu un blog.Imi apreciez pe cei de la onefm care s-au miscat cu repeziciune de au lansat noul post(oricum mixul era apa de ploaie) si acum streamul lor e spre 990 si cva de ascultatori mai tot timpul.Si iarasi nu e bine sa categorisesti streamurile de la vechiul deea k fiind “streamuri rele”, si mie imi place actualul format al noului radio mai mult decat ceea ce a mai ramas din deea, insa fiecare asculta ce doreste.Si din toata trazactia asta a dat-o-n bara fiindca au distrus un post foarte apreciat lunadu-i frecventele insa n-or sa-i poata ajunge pe cei de la kiss fiindca la mine in oras si in multe altele se aude infect;kissul pune accent si pe calitatea semnalului in timp cei 21 uita acest lucru.


Lasa un comentariu