Pentru cine crede că mă trimite acasă, am un mesaj: țeapă!

Duminica, 1 Mai 2016 | Bacau, Initiative personale, Politica | 20 comentarii

E duminică seara, trecut de ora 11:00, iar eu încerc și reușesc cu greu să-mi găsesc ultimele puteri pentru a finaliza demersul juridic care m-ar putea aduce înapoi în competiția electorală pentru Primăria și Consiliul Local Bacău, cursă din care Biroul Electoral Municipal (având ca majoritate a membrilor reprezentanți ai partidelor PSD, PNL, ALDE și UNPR) m-a scos pe baza unor verificări “aleatorii”, “prezumții” și “aproximari” privind valabilitatea celor peste 2.300 de semnături pe care le-am strâns. A fost un weekend nebun.

Voi cere judecătorilor de la Tribunalul Bacău să-i pună pe cei de la BECM să îmi indice exact care sunt cele peste 1.000 de semnături despre care membrii Biroului zic că nu sunt valide și, desigur, să dispună verificarea tuturor semnăturilor mele (nu doar “aleatoriu”, așa cum au făcut inițial cei de la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 1), iar în cele din urmă să constate validitatea candidaturilor mele. Nu credeam că e posibil ca în 2016 să se întâmple ce am trăit eu în ultimele zile.

Indiferent de ceea ce se va întâmpla la apel, voi rămâne pe baricade și voi da pe goarnă în următoarea perioadă tot ce știu despre mafia politico-judiciaro-economică din Bacău. Veți afla cine cine sunt oamenii din spatele unor băieți care pozează în oameni care schimbă, care sunt “pentru Bacău” sau care invocă “inima” în această campanie electorală, dar și toate afacerile transpartinice care leagă politicienii Bacăului.

Nu vor lipsi dezvăluirile despre încrengăturile politico-judiciare din Bacău, despre cum unii judecători stau la cafele și schimbă informații cu inflitrații partidelor din instituțiile de forță, dar nici cele despre asociațiile paravan prin care niște băieți cu salarii babane de la stat rulează niște bani publici.

Dacă voi, reprezentanții mafiei din Bacău, credeți că dacă mă scoateți din lupta electorală (lucru pe care clar îl faceți pentru că reprezint un pericol pentru voi) veți reuși să mă puneți cu botul pe labe, vă înșelați. Ce mi-ați făcut în aceste zile mă înrăiește și mai tare!

P.S.: pentru toate neregulile cărora am încercat să le țin piept în aceste zile am pregătit și o sesizare care va ajunge la instituțiile abilitate să o soluționeze. În cazul în care nu știți ce riscați, infracțiunile electorale și abuzul în serviciu se pedepsesc cu închisoarea.

Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. – Noul Cod Penal, articolul 385.

+

Falsificarea prin orice mijloace a înscrisurilor de la birourile electorale se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. – Noul Cod Penal, articolul 391

Orice ar fi, nu mă las! Față de alții, eu merg până la capăt deoarece sunt destui oameni (deloc puțini) care cred în mine, care mi-au dat semnăturile lor și care se așteaptă să fac tot ce îmi stă în putință pentru această comunitate pentru care mă implic de mai bine de 9 ani de zile.

ghinghes judecatoria bacau 2016

20 comentarii la “Pentru cine crede că mă trimite acasă, am un mesaj: țeapă!”

 1. Bogdan Dinu 2 Mai 2016 at 02:43 Permalink

  Mult succes!

 2. ionel 2 Mai 2016 at 08:16 Permalink

  Cristi ,ine te tare si nu te lasa ! Increngaturile de care vorbesti ecista si cineva trebuie sa le dezvaluie !Ai tot sprijinul meu !

 3. Roko 2 Mai 2016 at 12:08 Permalink

  Succes! Te sustinem!

 4. Mariana 2 Mai 2016 at 14:44 Permalink

  Ghinionul celor care te vor dat deoparte.

 5. unu 2 Mai 2016 at 14:48 Permalink

  Ai vorbit ca un adevărat politician. Adica penibil si demagog. M-a busit și râsul la faza cu grădinițele. Ce are sula cu prefectura?
  Pentru cine e o amenințare candidatura ta? Adică 1% la niște alegeri intr-un singur tur e rost de ditamai conspirația? De aia zic ca ești penibil, nu ca țin musai să te jignesc. Verifica definiția penibilului în dicționar.
  Mai bine vezi ce e cu listele alea de semnături “copiate”.
  Aprobi și comentarii care nu îți urează succes?

 6. Laura 2 Mai 2016 at 16:52 Permalink

  Sunt niște mârșavi care își bat joc și de alegători, nu numai de dvs. Nu vă lăsați, luptați până la capăt!

 7. George 2 Mai 2016 at 21:03 Permalink

  Daca e asa grava situatia de ce nu faci plangeri penale?

 8. Sorin 3 Mai 2016 at 00:12 Permalink

  Bravo! Ai sustinerea noastra! Stiu ca nu suntem multi dar sper sa fim destui!

 9. Gabriel 3 Mai 2016 at 17:06 Permalink

  “Ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici.” – Friedrich Nietzsche

  “De noi depinde daca diavolul va fi puternic sau neputincios” – Sfântul Ioan Gură de Aur

 10. Gabriel 3 Mai 2016 at 19:54 Permalink

  Felicitări pentru victorie! Dar asteptam in continuare dezvăluirile promise intr-un articol de pe blogul Dvs. Sper ca aceasta noua decizie a lor sa nu va faca sa va răzgândiți privind dezvăluirile. Mult succes in continuare!

 11. Roxana 4 Mai 2016 at 00:14 Permalink

  Sunt curioasa, exista oare o posibilitate sa votam din străinătate?
  De exemplu eu sunt in Anglia.Mama mea este in Italia…As fi fericită sa ma intorc si sa am un primar tanar si cu siguranță cu multe planuri faine si îndrăznețe pentru al meu iubit oras.

 12. un bacauan 4 Mai 2016 at 00:48 Permalink

  BRAVO baiete!
  hai ca imi conving toti prietenii sa te voteze.

 13. tipras 4 Mai 2016 at 07:36 Permalink

  Sa traiti dom primar ?

 14. Paula 4 Mai 2016 at 13:34 Permalink

  In mod normal, in urma unor astfel de acuzatii, mai intai se verifica situatia si abia apoi trebuie sa se ia decizia. Nu cred ca puteau sa te scoata din cursa pentru aceasta pozitie atata timp cat semnaturile erau valide si nici nu s-a facut verificarea acestora. Mult succes!

 15. cristi 4 Mai 2016 at 16:33 Permalink

  Este foarte bine ca aveti posibilitatea de a candida.Santeti prea tanar,dar in consiliul local este nevoie si de cei care vor sa priveasca spre viitor,nu doar de cei care vor sa traiasca momentul pirjolind bugetul.

 16. unu 4 Mai 2016 at 18:31 Permalink

  Pentru cine reprezintă candidatura ta un pericol?


Lasa un comentariu