Microtech Records Caseshow 01 in Club New Max

Marti, 9 Martie 2010 | muzica | 2 comentarii

Club New Max din Botosani va asteapta sambata, 13 martie 2010 la un eveniment marca Tech-No-Night, sustinut de Sun Audio Electronics (unic distribuitor in Romania al produselor Pioneer) prin divizia Pioneer ProDj (dedicata exclusiv echipamentelor de dj).

Line-up:

Evenimentul intitulat “Microtech Records Caseshow 01” propune iubitorilor muzicii electronice intalnirea in line up-ul serii cu Loco Briggada si cu doi noi producatori Dj Alexuuu & TDK.

Proiectul Loco Briggada, care a implinit deja 2 ani de existenta, se afla in plina ascensiune. Astfel, din punct de vedere al productiei, al treilea lor EP intitulat “Miss Lizzy”, lansat recent la casa de discuri Quanticman Records s-a bucurat de o puternica sustinere din partea unor renumiti producatori si dj internationali: SIS, Manu-L, Ronan Portela, Carlos Sanchez, Karotte, Reboot, Joe T Vanelli, Tim Green, iar pe latura prezentei scenice ii regasim tot mai frecvent la evenimente, incantand cu un stil aparte care combina Funky, Chicago, Tech House si Tribal cu influente de jazz si soul.

Gazdele serii Alexuuu & TDK, doi tineri dj si producatori aflati la inceputul carierei care promit un viitor frumos in lumea muzicii electronice, vor promova in cadrul acestui eveniment si viitoarele productiile label-ului pe care il reprezinta, MicroTech Records.

Rezervari la telefon 0741 133 775

2 comentarii la “Microtech Records Caseshow 01 in Club New Max”

  1. Anonymous 11 Martie 2010 at 20:23 Permalink

    Sufera rau de ei asti , dupa ce au rupt Bacaul acum s-au lansat la Botosani , nimic rau in asta dar se lauda de parca pun in IBIZA .Pe cind un turneu la Cernauti , Balti si Raionul Tighina?

  2. Anonymous 26 Martie 2010 at 13:08 Permalink

    Daca domnii loco briggada au facut microtech showcase de ce au scris mai mult de quanticman in aceasta stire decat de microtech. … Turneul ar trebui sa fie pe la Falticeni , Corbasca si Larguta.


Lasa un comentariu