Mihai Răzvan Ungureanu a lansat candidaţii PDL, la Teatrul de Vară

Ca să citez un candidat băcăuan cu speranţe foarte mari, pedeliştii au râs şi au plâns în acelaşi timp aseară, la mitingul electoral al Partidului Democrat Liberal Bacău ce a avut loc la Teatrul de Vară. Au râs pentru că l-au avut de partea lor pe Mihai Răzvan Ungureanu (nume de cod MRU) şi au plâns deoarece au toate motivele să o facă: nu mai sunt la guvernare, partidul se află în decădere, iar Florin Lazăr și Constantin Scripăț, candidații PDL la funcțiile de primar, respectiv de președinte al CJ Bacău au șanse foarte mici de a câștiga alegerile locale.

Mai în glumă, mai în serios, toată mass-media l-a numit pe fostul ministru Gabriel Berca maestru de ceremonii. Are discurs, meșteșugește bine cuvintele, însă am dubii că președintele de organizație este cel care trebuie să stea toată seara cu microfonul în mână, introducând deputații, primarii și candidații PDL, așteptând să fie lăudat de unul sau de altul.

Au luat cuvântul mai mulți parlamentari, candidați și primari PDL, printre care și Floarea Ivanof, acuzată ieri de către PSD Bacău că a dat mită electorală la Târgu Ocna. A încercat să se scuze și să spună că este o făcătură, însă nu prea i-a ieșit pasența.

În timp ce Mihai Răzvan Ungureanu s-a ridicat dintre cele două frumoase doamne lângă care a stat toată seara și a venit pe scenă cu un discurs în ideea că „speranța moare ultima și nu ne lăsăm”, fostul prefect Constantin Scripăț s-a prezentat la miting cu cel mai bun speech (în comparație cu antevorbitorii lui). Popular, sincer, dar parcă prea aplecat spre „ceea ce spun cârcotașii”.

În rest, sala aproape plină, o tonă de remarci pro-ungurene, multe steaguri și eșarfe verzi, puține portocalii și câțiva SPP-iști.

One thought on “Mihai Răzvan Ungureanu a lansat candidaţii PDL, la Teatrul de Vară

  1. Dupa ce Scripat a criticat investitia facuta de Primarie in Teatrul de Vara acuma are nesimtirea sa isi faca campanie in locul respectiv..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *