Minimal Behavior – Radio Deea

Vineri, 16 Noiembrie 2007 | muzica, Radio Deea, stiri | 3 comentarii

Dupa cumpararea Radio Deea, Radio 21 (cumparatorul) a luat frecventele si o parte din personal. Numele de Radio Deea si site-ul a ramas la vechiul radio, unde nu se mai difuzeaza request, nici topul 20, dar se difuzeaza Club Emotion si, despre ce vom discuta astazi, Minimal Behavior.

Minimal Behavior este o emisiune care se va difuza la vechiul Radio Deea, in fiecare vineri de la ora 18:00 si va fi prezentata si realizata de Tonkproject care isi va expune un set demential cu ritmuri minimal si techno. Prima editie deja a inceput si va recomand sa o ascultati.

Minimal Behavior - Radio Deea

Tonkproject este un dj profesionist din Onesti care lucreaza la Radio Deea. Puteti citi mai multe despre el pe site-ul lui, unde are expuse si cateva productii personale. El a publicat pe forumul Radio Deea o lista cu ce foloseste el in studio pentru productia audio.

Tracklist-ul va fi postat la inceputul fiecarei saptamani, fiecare editie avand un design diferit. Tracklist-urile, mai multe detalii si promo-ul emisiunii le puteti gasi pe RadioDeea.ro la sectiunea dedicata. Ba mai mult, emisiunea are si un forum unde va puteti expune parerile si intrebarile.

Auditie placuta, va urez voua si la mai multe emisiuni lui tONKPROJECT si celor de la Deea!

3 comentarii la “Minimal Behavior – Radio Deea”

 1. Je 28 Noiembrie 2007 at 09:46 Permalink

  Dar Dj Andi si Liviu Hodor unde raman? La vechiul Deea? si daca am inteles bine, vechiul deea doar pe net il vom asculta?

 2. kristofer93 28 Noiembrie 2007 at 12:01 Permalink

  Andi si Liviu fac emisiunea pe radioul nou, fara nume. Top 20 la fel.

  Vechiul Deea are minimal behavior si club emotion si momentan este doar pe net

 3. Anonymous 1 August 2010 at 15:52 Permalink

  Radio Deea e sooper!!!!!!!!!!


Lasa un comentariu