Moonbeam feat. Avis Vox – We Are In Words

Moonbeam este un proiect muzical format din doi rusi, Pavel si Vitaly. Detin 3 labeluri „Moonbeam Digital”, „Disoma Records” si „Moontribal Records”, au emisiune la Proton Radio, iar la capitolul productie stau foarte bine, lansand foarte des productii personale si remixuri de exceptie. Fanii (printre care si eu) au rasplatit munca rusilor prin votul din Top 100 DJ Mag 2009, chart in care Moonbeam a intrat in anul 2009, pe locul 76.

Amestecul de progressive si minimal face ca sound-ul creat de productiile semnate de Moonbeam sa fie uimitor, dar mai ales emotionant! Proiectul MoonBeam se claseaza pe primele locuri in preferintele mele personale. Melodiile lor sunt epice, pline de sentiment. De-a lungul timpului am prezentat pe blog multe single-uri marca Moonbeam, printre care I Love Mornings, Sky, Your Wind Is In My Hands (feat. Blackfeel Wite), Lacula, About You, Storm of Clouds, Tokyo Dragon, dar si remixuri pentru piese ca MOS – Filterama, Russel G. – Every Which Way sau Depeche Mode – Peace.

Cel mai nou single Moonbeam este realizat impreuna cu superba vocalista Avis Vox, se numeste We Are In Words si se va lansa in data de 15 decembrie 2009 la High Contrast Recordings, release-ul incluzand trei variante: Extended si doua variante ale lui Ashley Wallbridge -Vocal Remix si Dub Remix-. Videoclipul oficial il puteti vedea pe YouTube in HD. In el apare si Avis Vox, vocea acestei noi piese. Acum va invit sa ascultati varianta de single, radio edit-ul. Auditie placuta!

4 thoughts on “Moonbeam feat. Avis Vox – We Are In Words

  1. kris am si eu o rugaminte la tine. stii cumva tracklisting-ul de azi 09.12.09 vibe mix christian green de la ora 12. ti-as fi recunoscator daca m-ai ajuta.

  2. am o intrebare sti Image video of Moonbeam videoul ala de prezentare pt top100 dj este o melodie pe funal nuj daca e ok sa dau link aici dar puteti vedea la youtube dat search Moonbeamru si e primul video de pe channel asi fi curios daca melodia aia s-a lansat si daca da va rog ziceti cum se numeste.MULTUMESC (anticipat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *