Morris – Till The Morning Light (Dj Andi Remix)


Morris aka Iancu Marius a facut echipa cu cei trei baieti de la Play & Win (Radu Bolfea, Sebastian Barac si Marcel Botezan) si a iesit o piesa romaneasca ce suna extrem de bine. Daca varianta radio suna bine, remixul celor de la „Play & Win” suna extraordinar.

Deci, Morris – Till The Morning Light (Play & Win Remix) a intrat in playlist-ul Request 629 in urma cu cateva saptamani dupa care melodia a intrat saptamana trecuta in playlist-ul zilnic Vibe FM. Oamenii de specialitate si masele de persoane preconizeaza ca aceasta piesa va fi un hit al toamnei 2008.

Miercuri (27 august 2008), Dj Andi a terminat remixul la aceasta piesa, urmand ca in week-end-ul ce tocmai a trecut sa ii faca ultimele retusuri. Astazi v-o ofer spre auditie, full, la 320 de kbps! Auditie placuta!

13 thoughts on “Morris – Till The Morning Light (Dj Andi Remix)

  1. remixul de la play & win e de nota 10 :X:X bestiala melodia…dar dj andi nu prea le are…

  2. subscriu anonim..am ramas masca cand am aflat ca e o mel romaneasca!jos palaria!da clasa tuturor!bv lui!

  3. cum s numeste melodia care e acum p vibe fm??? 1.08.2008 ora 10.16 pls…o caut d multa vreme..mai multe nush sa iti spun…

  4. Nu stie ce vorbeste ala care spune ca nu le are ANDI, dupa parerea mea Andi si cu Vali barbulescu sunt cei mai tari dj la ora actuala din romania , multe productii proprii, multe remixuri si toate la acelasi nivel. Au ajuns la cel mai inalt nivel si prin ceea ce fac reusesc sa se mentina acolo.

  5. nu avea versuri…era doar instrumental…mai multe nu stiu sa iti zic….o da d ceva vreme p vibe…

  6. Melodia ..suna tare si de la remixu (play & win) dar parca imi place mai mult mel facuta de dj andy ! 😀

  7. Vreau versurile piesei.Va rog mult cine ma poate ajuta :(.Piesa e super tare.Face dispozitie de dimineata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *