Nadia Ali – Love Story (The Starkillers Remix) [Exclussive, Unreleased Song]

Miercuri, 17 Decembrie 2008 | internet, muzica, Pareri personale | Comenteaza

Nadia Ali s-a nascut in Libia pe data de 3 august 1980. Ea a cantat pentru o buna perioada de timp sub numele proiectului “iiO”. Impreuna cu Mosser, cealalta jumatate a proiectului, a lansat in 2005 cunoscutul album “Poetica”.

Sub egida proiectului “iiO” a ajuns conoscuta cu melodii ca “Rapture”, “Smooth”, “At The End”, “Rebel”, “Give It Up”, “Runaway” sau “Is It Love”.
Dupa ce a parasit proiectul “iiO” s-a concentrat pe o carierea solo, lansand melodii ca “Who Is Watching” sau “Something To Lose”.

Cel mai recent single al Nadiei Ali se intituleaza “Crash & Burn” si a fost lansat pe 17 iunie 2008. A trecut jumatate de an de atunci si iata ca ea intentioneaza sa scoata pe piata un nou single: “Love Story“. Data de lansare este necunoscuta deocamdata dar piesa va beneficia de multe remixuri. Astept cu nerabdare cele 3 remixuri facute de Andy Moor la aceasta piesa (Vocal Mix, Dub Mix si un EcoDub Mix).

Pana atunci va invit sa ascultati Nadia Ali – Love Story (The StarKillers Remix)! Auditie placuta!

Melodia este nelansata si in exclusivitate pe kristofer93.com. O puteti auzi si sambata seara incepand cu ora 20:00 in cadrul emisiunii “Unity in Diversity” – with kristofer la Radio DEEA – click to listen!

Lasa un comentariu