Diferenta dintre Narcis Ianau si Adrian Tutu

Marti, 26 Aprilie 2011 | Pareri personale | 15 comentarii

Aseara s-a incheiat primul sezon al show-ului Romanii au talent. Sa trecem peste faptul ca ProTV-ul a spart toate recordurile la audienta si incasari din publicitate si sa comentam barajul dintre Narcis si Tutu.

Stiti care este marea diferenta dintre Narcis si Adrian? Ca Adrian compune, iar Narcis nu. Adrian nu numai ca interpreteaza, dar si creeaza. Jos palaria pentru Narcis, n-am nimic cu el, ba din contra, sunt impresionat de vocea lui. Chiar daca a luat locul II, viitorul in cariera muzicala ii este asigurat pentru ca are talent si pentru ca deja multi au pus ochii pe el.

Si nu, dupa parerea mea Adrian Tutu nu a castigat pentru ca este orfan si ca romanilor li s-a facut mila, ci pentru ca ceea ce face el transmite si un mesaj.

In alta ordine de idei, ma astept ca lumea sa se calce in picioare la preselectiile zonale pentru sezonul doi.

15 comentarii la “Diferenta dintre Narcis Ianau si Adrian Tutu”

 1. Robertworld 26 Aprilie 2011 at 17:12 Permalink

  am impresia ca tot timpul adrian s-a rugat parintilor lui din ceruri…si la sfarsit inainte de aflarea rezultatelor si-a impreunat mainile si a cazut pe ganduri. a fost superba reprezentatia lui…daca castiga Narcis in max 3 luni pleca in strainatate si nu mai auzeam de el. Asa Adrian o sa continue sa transmite mesaje…rapperii romanesti sunt niste drogati cu versuri agresive pe langa el.

  • razvan 27 Aprilie 2011 at 12:24 Permalink

   Narcis ar fi putut pleca sin Birmania daca ar fi castigat si nu ar fi fost nici o problema!!
   Nu mai imbaxiti mintile altora cu proprilele vostre idei.Formatul emisiune este Romani au Talent nu Megastar……

 2. Victor 26 Aprilie 2011 at 18:54 Permalink

  ROMANII AU TALENT ! = SALVATII COPII ! Emisiunea asta fost o emisune de CARITATE ci nu o emisiune de Romani Talentati !!!! cam asta e diferenta dintre Adrian & Narcis … in Ro daca esti antitalent ai un mare talent aici e vb despre A TUTU iar Narcis IANAU se plece dincolo ca nu are ce cauta in Ro e un geniu nu are ce cauta aici … Jos palaria ptr Narcis !!!

 3. gaby 26 Aprilie 2011 at 20:58 Permalink

  poate ca fac versuri agresive dar spun si ei adevaruri.adrian face hip hop,ceilalti fac rap,gangstarap,de aia sunt altfel de versuri…narcis are voce dar genul muzical nu prinde la public

 4. gigi 26 Aprilie 2011 at 21:23 Permalink

  si care anume e talentul la rap boy asta?

  • Kristofer 26 Aprilie 2011 at 21:25 Permalink

   Compune si isi canta muzica. Mai mult de atat, transmite un mesaj. E parerea mea.

   • razvan 27 Aprilie 2011 at 15:49 Permalink

    Mesajul nu este talent!!

 5. marWin 27 Aprilie 2011 at 05:06 Permalink

  … In mod normal la toate genurile de concursuri, cultural-sportive, olimpiade, festivaluri, exista trei locuri premiate cu acumulari graduale de punctaj, diferite,… stiti,… aur, argint, bronz… Ideea de totul sau nimic e criminala de-a dreptul aici… Gustul pentru nr.1 (concursul de tip american) alimenteaza in mod exclusivist si daunator orgoliul si invidia, polarizand sau scindand grav opiniile si gusturile… Sunt prea variate genurile, domeniile de talent admise in finala ca sa faci o astfel de impartire nemiloasa a apelor…
  Pacat… Altfel spus, ce frumos ar fi fost sa fi impartit suma in trei trepte si sa fi fost acordate trei premii…:)

 6. ContraSENS 27 Aprilie 2011 at 08:03 Permalink

  mda, in ideea asta, Adrian Minune e mult mai talentat decat Luciano Pavaroti pentru ca Pavaroti doar interpreteaza pe cand Minune mai si compune…

  • RCR 6 Mai 2011 at 14:21 Permalink

   Ce-a compus Copilu’ Minune?! A plagiat mereu…

 7. Mihai 2 Mai 2011 at 22:54 Permalink

  ai vreo dovada ca isi compune singur versurile??

 8. F.O.C.A 7 Mai 2011 at 16:27 Permalink

  Eu nu inteleg chestia cu “transmite un mesaj”.In melodia de la preselectii a cantat “E evident ca romanii au talent” pai normal ca e evident,ca nu exista tara fara oameni talentati,nu?
  In semifinale “Iubiti-va parintii”.Orice om normal isi iubeste parintii.Destept baiatul,cu aceasta melodie a senzibilizat telespectatorii si probabil asta l-a ajutat sa castige.
  Iar in finala “Sunt roman,deci pot” .Asta mi se pare cea mai penibila faza.Ce, daca esti american sau francez,sau african,sau bastinas nu poti sa reusesti in viata.Parca sa fi roman e un titlu important.
  A cantat de Ilie Nastase,Hagi,Nadia Comaneci.De la comunism cu asta ne mandrim noi romanii.Exact cum zice si Puya “Nadia Comaneci,serial Ceausescu,Hagi,Dracula si cam atat stiu restu….
  De ce nu facem o rugaciune de genul:In numele lui Ilie Nastase,si-al Nadiei Comaneci,si-al sfantului Hagi.
  Scrieti pe you tube :Adrian Tutu,in club e multa adrenalina,si va veti convinge cine e el cu adevarat.

 9. mandy mady 28 Mai 2011 at 06:15 Permalink

  eu am gasit melodia “in club, e multa adrenalina, dar asta nu inseamna ca demonstreaza cn e tutu, nu e um mesaj pozitiv,dar nah e o melodie neinspirata, o greseala, la urma urmei nu putea merge in club cu o melodie precum au fost cele la romanii au talent.La urma urmei asta e muzica de club pe care o ascultam, noi tineretul, doar dc mergeti in club?in fine sunt shi melodii frumoase, eu ador “poveste” shi “pentru ea”, sunt superbe! Iar adrian kiar merita sa ajunga acolo unde isi dorea


Lasa un comentariu