Ne-am ales, acum să trecem la treabă!

Joi, 31 octombrie 2013, de la ora 12:00, Amfiteatrul 3 al Universității „Nicolae Titulescu” a găzduit, sub organizarea ASUNT, alegeri pentru desemnarea noilor reprezentanți ai studenților în Senat și în Consiliul Facultății.

După o campanie minimă, bazată nu pe promisiuni care dau bine pe hârtie, ci pe câteva lucruri de bun simț, ieri am susținut în fața colegilor un discurs, după care am votat și am așteptat rezultatul scrutinului.

Din totalul de voturi exprimate, am obținut peste 65% din sufragii pentru funcția de reprezentant al Facultății de Științe Sociale și Administrative în Senatul Universității și cam tot atâtea și pentru Consiliul Facultății mai înainte amintită. În Consiliu voi face echipă cu Matei George și Maria Steluța Mușat, pe care îi felicit pe această cale!

Pe scurt, am devenit student senator și reprezentant al studenților în Consiliul Facultății. Le mulțumesc în primul rând celor care m-au votat, dar și celor care m-au încurajat pe Facebook! Sprijinul vostru nu numai că a contat, dar a făcut diferența!

reprezentanti studenti titulescu facultatea de stiinte sociale si administrative

Voi publica din nou platforma program cu care am candidat, de care vreau să mă țin și pe care vreau să o bifez punct cu punct:

  • Comunicare între studenți, profesori și structurile de conducere ale Universității/Facultății;
  • Crearea unei punți de legătură între studenții celor trei facultăți ale Universității, prin realizarea unor acțiuni comune (baluri, dezbateri, cercuri, concursuri, etc);
  • Informare și transparență totală cu privire la drepturile și facilitățile pe care le avem ca studenți;
  • O platformă virtuală pentru comunicarea eventualelor probleme și nevoi pe care noi, studenții, le avem pe parcursul anului universitar, dar și pentru mediatizarea oportunităților studențești;
  • Muncă în echipă, comunicând și colaborând cu ceilalți reprezentanți în Senat și în Consiliul Facultății;
  • Voi fi un om care vă va asculta și va încerca să vă rezolve problemele ce țin de facultate.

One thought on “Ne-am ales, acum să trecem la treabă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *