Nebunul face spectacol in cartier (foto si video)

Ieri, 31 mai 2010, intr-o dupa amiaza parca prea linistita, imi suna telefonul: Alo? Vezi ca un nene ameninta ca se arunca de la etajul doi, in cartierul Bistrita Lac. In cateva minute eram acolo. Cand am ajuns, spectacolul era in toi.

Imi permit sa-i spun spectacol pentru ca asta era: Ciprian, un barbat necajit care avea datorii si care ajunse la limita disperarii, dar care avea si probleme mintale, tipa de la balcon, isi dadea cu pumnii in cap, se uda cu apa si arunca tot ce prindea in mana, de la cutii de lapte sau ghivece, pana la oale cu apa si cioburi din geamul termopan pe care tocmai il sparse. Jos erau zeci de persoane care asistau la actiunile alienatului.

Ii inteleg disperarea, dar sa strige o ora intreaga „Becali presedinte”, „Vadim prim-ministru”, „Jos guvernul”, „Jos cu Traian cuceritorul”, „Plec la Roma”, „Bacaul nu e oras”, „Sa moara Stavarache”, dar fara sa vrea ceva, nu mi se pare normal. Cat am stat acolo nu am auzit nicio amenintare de genul „Ma arunc daca nu imi dati x…”. Nu, n-am auzit. Totul s-a terminat cand sotia lui s-a dus la usa si l-a convins sa o deschida, moment in care mascatii l-au imobilizat pe Ciprian si l-au condus la duba.

Jos puteti vedea mai multe fotografii de la fata locului. Voi posta si un video, in cel mai scurt timp cu putinta.

3 thoughts on “Nebunul face spectacol in cartier (foto si video)

  1. te contrazici singur 🙂 Omul ala are momente (de regula ziua), cand e absolut normal dar, din motive necunoscute mie, il mai apuca din-astea. Abia acuma am aflat ca a vrut sa se sinucida si stam la doua blocuri distanta.

    El pur si simplu avea o criza, nu mai gandea deci nu te astepta sa fie ceva normal pe acolo. Valabil si pentru nevasta-sa.

  2. bay ideea e ca amandoi is nebuni , el trebuia sa stea intr-un sanatoriu gen Gasteni , oricum bine ca la luat si ne lasa sa mai dormim si sa putem merge noapte pe strada linistiti

    :)) oricum e de mult omu dus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *