Noul prefect al județului Bacău este Claudiu Șerban

Sambata, 12 Mai 2012 | Bacau, foto, stiri, Video | 1 comentariu

Sala Mare a Palatului Administrativ a găzduit astăzi ceremonia de instalare a noului prefect al județului Bacău, Claudiu Șerban, primul prefect investit de Guvernul Ponta. După depunerea jurământului, noul prefect a spus că “vremea mâniei a trecut” și că toată lumea trebuie să își facă datoria. De asemenea, acesta a dorit să sublinieze cât de important este ca funcționarii publici să nu se implice în campania electorală.

La eveniment au luat parte, pe lângă şefii de deconcentrate, Victor Paul Dobre (ministru delegat pentru Administrație), Dragoș Benea (președintele CJ Bacău), Romeo Stavarache (primarul mun. Bacău), dar și fostul prefect Tudorița Lungu, care se pare că a avut cel mai scurt mandat din istoria acestui fotoliu: mai puțin de 3 săptămâni.

1 comentariu la “Noul prefect al județului Bacău este Claudiu Șerban”

  1. Horatiu 12 Mai 2012 at 11:30 Permalink

    Un om deosebit. Am avut placerea sa lucrez timp de 2 ani cu el si a dovedit onestitate si caracter. Un adevarat sef . Eu sincer ma bucur foarte tare ca a revenit in functia de prefect. Cred ca poate ajuta judetul foarte mult din aceasta pozitie.


Lasa un comentariu