O bila alba pentru Dristor Kebab

Marti, 13 Septembrie 2011 | Pareri personale | Comenteaza

De vreo cateva luni bune, mai multi prieteni de-ai mei ma bat la cap cu Dristor Kebab din Bucuresti, din zona Lipscani. Ca e bun, ca e curat, ca e cool, ca e mult, etc. Asa si este, fiindca saptamana trecuta, cand am fost la meci, am renuntat la restaurant, unde obisnuiesc sa merg cand sunt in alta localitate, si am mancat la Dristor.

Bun, nu am multe de comentat si rar se intampla asta pentru ca sunt un gurmand si sunt extrem de pretentios atunci cand vine vorba de mancare. Pacat ca mi-au pus o tona de carne si doar o pumn de cartofi prajiti. Ii cautam cu lupa in salata.

In schimb, Dristor este exemplu de buna practica in zona shaormeriilor. Iti dau un servetel umed pe care in alte locuri nu il gasesti, cei de la tejghea iti pun in farfurie avand manusi pe maini, plus o toaleta in care mirosea a parfum.

Sunt lucruri ce tin de igiena care, cel putin pentru mine conteaza enorm. +

Lasa un comentariu