O lume minunata in care veti gasi… numai copii

Cativa adulti cred ca acesta este modul potrivit (video jos) in care pot educa un adolescent caruia ii pun in carca o tona de acuzatii care mie, sincer, mi se par nefondate. Sa presupun ca tanarul era vinovat, dar maniera in care pun acesti oameni in toata firea problema este de condamnat. Injuraturi, cearta ca la usa cortului si sfaturi invechite. Reteta perfecta pentru o ancheta OTV-ista. Danut, esti pe fir?

In alta ordine de idei, in filmulet putem descoperi vechea meteahna a celor depasiti de secolul actual care sunt ferm convinsi ca un tanar nu trebuie sa deschida gura in fata unui adult si ca nu are dreptul sa se uite in ochii lui, chiar daca este nevinovat.

Priviti! Asa nu, dragi parinti!

9 thoughts on “O lume minunata in care veti gasi… numai copii

 1. Am fost prezent la locul faptei , cei doi parinti erau „ranga” , iar tatal l-a apucat de gat pe minor inainte ca cel care a filmat sa intre „pe fir”
  Dragi parinti , educativa copii cum trebuie

  1. Pai si ce vrei?Te pomenesti ca tie ti-ar placea sa ajungi in situatia asta unde o familie de betivi iau la bataie si injuraturi 2 minori?

   Frumoasa tara Romania asta, pacat ca-i locuita numa’ de ..

 2. Cearta a inceput pentru ca ca „baiatul inconect”, „victima” are obiceiul sa bata fara motiv un baiat mai mic decat el, iar tu Kristofer, nu stiu cum poti sa iti dai cu pararea si sa faci propaganda pe blog cand nu sti despre ce e vorba…

  1. Nu prea putea sa bata cu fratele lui..:|
   Oricum , baiatu’ e mai spurcat la gura decat parintii

  2. Si kris a precizat doar ca presupunem ca baiatu este vinovat dar de ce oare injura ca la usa cortului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *