O reusita in ceasul al doisprezecelea: Bazinul va avea centrala proprie

Era luna mai 2008 si mijlocul campaniei electorale cand Bazinul Olimpic de Inot isi redeschidea portile dupa 3 ani de lucrari si mai multe termene amanate. La trei luni dupa modernizare, bazinul se inchidea din cauza unei anomalii care pleca de la inexistenta unei centrale proprii. Da, un „bazin olimpic” depinde de sistemul centralizat de termoficare si este o situatie de actualitate daca nu deranjanta, macar interesanta.

Modernizarea bazinului ne-a costat peste 4 milioane de euro, de doua ori mai mult decat se preconiza in 2004, atunci cand au inceput demersurile pentru demararea lucrarilor.

Nu pot sa concep cum sau la ce se gandeau cei care au gandit aceasta reabilitare a bazinului fara sa includa in proiect o centrala proprie. De precizat este ca, pana in prezent, activitatatile bazinului si ale sportivilor au fost intrerupte de mai multe ori exclusiv din aceasta cauza. Remember februarie 2009, aprilie 2010, etc.

Chiar daca aceste perioade moarte au influentat in mod negativ performantele sportivilor pana in momentul de fata, important este ca in ultima sedinta de a Consiliului Local Bacau a fost aprobat un proiect de hotarare pentru amenajarea unei centrale proprii la Bazinul de Inot. Investitia se ridica la peste 110 000 de euro.

One thought on “O reusita in ceasul al doisprezecelea: Bazinul va avea centrala proprie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *