Ohmna feat. Nurlaila – Key Of Life (Marlo Remix)

Daca ar trebui sa caracterizez mood-ul trance al primei jumatati din anul 2009 cu o piesa, aceasta este Ohmna feat. Nurlaila – Key Of Life (Marlo Remix).

Ohmna aka (Johan Cyber) este un dj si producator olandez care s-a concentrat intotdeauna pe muzica ce transmite sentimente si stari de spirit din viata de zi cu zi. Pe parcursul carierei sale, Ohmna a calatorit in intreaga lume. A mixat in Space Ibiza alaturi de Carl Cox, Nicky Beach Miami, la Love Parade Berlin, Love Parade Tel Aviv, la „Carl Cox & Friends” de la Rotterdam sau la DanceValley Velvet Londra.

Ohmna este autorul unor productii proprii ce au primit un feedback pozitiv din partea unor dj de prima mana ca Markus Schulz, Nick Warren, Sander Kleinenberg, Armin Van Buuren, Above And Beyond sau Tiesto pentru piese ca People Get Lost, I’m Lost, Police Squid sau The Sun ‘ll Shine.

In februarie, Key of Life (Marlo Remix) a intrat in playlist-ul emisiunii A State Of Trance. Piesa a fost inclusa in mai multe ASOT-uri si in seturile multor dji. Cyber Records a lansat Key Of Life pe 6 aprilie 2009 in doua variante: Original Mix si Marlo Remix. Varianta de la Marlo este cea mai indragita de iubitorii trance-ului si este cea care a intrat de curand in Top 20 Radio DEEA. Auditie placuta!


2 thoughts on “Ohmna feat. Nurlaila – Key Of Life (Marlo Remix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *