Orjan Nilsen – Go Fast

Luni, 13 Decembrie 2010 | muzica | Comenteaza

Orjan Nilsen este un tanar producator si dj trance din Norvegia care s-a dedicat industriei muzicale inca de la frageda varsta de 16 ani, cand si-a achizitionat primele instrumente cu ajutorul carora a inceput rapid sa produca muzica (synthesizer, with onboard sequencer si drum machine).

Primele productii au fost lansate sub numele de Dj Governor. Astazi, Orjan Nilsen este cunoscut pentru productii precum La Guitarra (locul 3 in Top 20 A State of Trance 2008), Moving Mojave, Bloodtrain, Vivida, Arctic Globe, dar si pentru remixuri pentru piese ca Will Holland feat. Yana Kay – Tears In The Rain sau Three Drives – Automatic City.

Compilatia A State of Trance 2010 mixata de Armin van Buuren contine doua productii de la Orjan Nilsen, ambele pe CD-ul 1 – On the beach. Prima este intitulata Lovers Lane, iar a doua Shades Of Grey si este lansata sub vechiul nume DJ Governor. Recent a lansat Shoutbox! si So Long Radio, doua piese care s-au bucurat de un real succes.

Urmatorul single este o piesa care in prima jumatate a anului 2010 s-a auzit in seturile mai multor djs. Toata lumea isi dadea cu parerea: noul single Sander van Doorn sau o piesa de la Armin? Asta pana cand Armin a inclus-o intr-o editie a emisiunii ASOT si a spus ca este vorba despre Go Fast, noul single Orjan Nilsen. Acesta va fi lansat pe 31 ianuarie 2010 cu label-ul Armind (imprint al Armada Music).

Lasa un comentariu