Panourile lor hidoase, regulamentul nostru. Cine vor câștiga? Șmecherii sau cetățenii?

Luni, 27 Februarie 2023 | Bacau | Comenteaza

Pentru aceste panouri hidoase și ilegale vor unii consilieri să suspende la ședința de marți tot Regulamentul Local de Arhitectură și Estetică Urbană (RLAEU) timp de un an și jumătate.

Aceste panouri publicitare nu doar că nu au ce căuta în preajma intersecțiilor pentru că așa spune legea, dar majoritatea dintre ele sunt un adevărat pericol pentru trecători, pentru arbori și în general pentru întreg peisajul urban din cauza felului în care au fost construite și întreținute.

Firmele de publicitate au avut 1 an de zile să se pună în acord cu legea și cu regulamentul, așa cum au cerut când a fost realizat RLAEU. Cât să mai amânăm normalitatea, respectul pentru lege și pentru spațiul public?

Dacă proiectul lui Dragoș Ștefan va primi aprobarea CL, va fi o palmă dată respectării legii, siguranței cetățenilor și ideii de oraș aerisit.

Dacă nu, mergem înainte pe drumul pe care am apucat-o anul trecut! Multe somații au fost deja transmise cu ajutorul Patrimoniului și Poliției Locale, iar în această primăvară ne vom bucura de un spațiu public eliberat de aceste construcții care ne atacă vizual la tot pasul de ani și ani de zile.

Lasa un comentariu