Pasaj rutier subteran spre cartierul CFR

Marti, 28 August 2007 | Bacau, foto, stiri | 5 comentarii

Zilele trecute Mircea mi-a dat ziarul Mesagerul, ziar primit de toti Bacauanii in posta din parta Consiliului Local Bacau, unde se face campanie electorala si lauda tot electorala. Prima pagina, primul articol interesant: “Pasaj rutier subteran spre cartierul CFR”. “Megastructura” are o poza si cateva specificatii (foto jos!).

Eu am fost acolo si va voi arata in pozele de mai jos de unde va incepe pasajul din toate unghiurile!

Cam asa ar arat un viitor pasaj pe harta

Articolul din Mesagerul

Poza dinspre b-dul Ionita Sandu Sturza

Poza dinspre strada Garii

Poza dinspre strada Constantin Ene

5 comentarii la “Pasaj rutier subteran spre cartierul CFR”

 1. Florin 28 August 2007 at 14:58 Permalink

  Omule, dupa cum a mai zis nuul aici, fa dracului HDR daca nu iti ies expunerile, tu expui bin ecrul si subexpui solul…si te bati cu caramida in piept ca faci arta, sa sti ca fotoreporterii adevarati sunt mai mult artisti decat pozari cum esti tu. Ia spune, tie cat iti ia ca sa “rafinezi un cadru”?
  Chiar te rog, daca vrei sa le arati scepticilor ca mine ca nu doar indrepti aparatul aiurea si apesi declansatorul,urmatorul post sa ne faci un reportaj artistic, pui camera pe trepied, tragi un RAW, il editezi vreo 30 de minsi apoi il mai rafinezi pe calculator inca o ora si apoi il incarci aici, reau sa vad O SINGURA POZA BUNA!

 2. danuKa 28 August 2007 at 20:54 Permalink

  hey .. nu cred k e cazul sa critici chiar asa… eu sunt sora lui , si in timpul ce e plecat el in cantonament eu postez aricolele… iar asestea sunt facute de el in ultima zi…tote fiin facute in graba pt ca a avut de muncit la 10 articole intr-o zi… el si-a luat de foarte putin timp o camera foto noua, si cat de cat se pricepe sa ii faca setarile , dar nu la perfectiune , asa ca pozele MAI BUNE le vei vedea dupa ceva timp , cand va invata mult mai multe chestii pe care la poate face… mai vorbim … La Revedere

 3. Matei 29 August 2007 at 07:06 Permalink

  LOL frate.
  Danuka, stiu ca fratele tau are doar de curand fuji-ul ala S6500fd, insa a facut intr-adevar o greseala: fotografia de duzina.
  Adevarat, eu nu prea presetz multe poze pe aici, insa spun ca ar fi trebuit in loc de 10 articole per zi sa fi facut 2, insa sufiecient de bune pentru a-l satsface pe nentul Florin

 4. kristofer93 31 August 2007 at 17:46 Permalink

  Pentru florin:

  Nu ma cred artist. Nu confund artisticul cu utilul. eu am facut pozele pentru a arata unde se va face pasajul….

  Stiu ca am de invatat. Omule, am 14 ani si de-abia am trecut la un like dslr si invat pe manual…

  Nu uita! Am 14 ani!

  Decat sa ma critici, mai bine imi dadeai sfaturi cum sa fac data viitoare, ca, poate eu nu stiu ok?

 5. Anonymous 21 Iulie 2009 at 13:07 Permalink

  Nu mai sunt valabile pozele, le poti uploada din nou?


Lasa un comentariu