PD-L-ul mizeaza pe manelisti?

Luni, 17 Noiembrie 2008 | Pareri personale, stiri | 3 comentarii

Cativa cantareti de manele (nu stiu cum ii cheama pentru ca nu ascult manele) s-au adunat si au compus o manea cu titlul “Ei cu ei, noi cu voi“. Interesant este ca pe fundalul intregului videoclip se poate vedea culoarea portocalie si sigla PD-L.

Ei cu ei, noi cu voi” este sloganul Partidului Democrat-Liberal creat pentru alegerile parlamentare din 2008.

Ma intreb eu oare, PD-L-ul chiar a platit manelistii pentru aceasta manea sau doar este o actiune de pupincurism din partea acestor persoane care poarta eticheta de “cantareti”?

Daca intr-adevar PD-L-ul a stat in spatele acestui cantec este clar ca stau prost in sondaje si ca incearca sa atraga de partea lor un nou tip de electorat: unul incult, care evident asculta manele.

3 comentarii la “PD-L-ul mizeaza pe manelisti?”

 1. Paunica 18 Noiembrie 2008 at 09:48 Permalink

  Ma scarbeste atunci cand vad tineri ca tine care viseaza ca PSD (PCR, FSN sau cum vrei sa-i spui) sa iasa la alegeri si tineri care arunca cu noroi in imaginea PD-L. Cum poti miza pe un partid comunist, plin de securisti sa ne scoata din criza ? Inseamna ca este adevarat ce se spune despre Moldova, putin creier, pacat.

 2. Vlad V 18 Noiembrie 2008 at 14:06 Permalink

  Bah paunica, adica e ok ca au imnul pe o manea?Stai tu acolo in bucale sau in ardeal de un esti si fredoneaza melodia asta daca sustii pd-l

 3. Imperfectul 21 Noiembrie 2008 at 01:10 Permalink

  Si manelele si chestia asta pe care o popularizezi tu, kristofer, sunt zgomot si nu muzica.

  Cat despre partide: toate sunt compuse din membri fosti comunisti, securisti etc, asa ca nu va mai certati!


Lasa un comentariu