Plec la Galaţi

Joi, 8 Decembrie 2011 | Pareri personale | 1 comentariu

Mâine dimineaţă mă voi urca în microbuz şi, împreună cu doi colegi şi un profesor, voi merge la Galaţi, unde voi participa la Conferinţa Interregională a reprezentanţilor Consiliilor Judeţene ale Elevilor, regiunea Nord-Est şi Sud-Est pe care am anunţat-o zilele trecute pe site-ul Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău. Stau până duminică. Mergem să vânăm posturile de pe regiunea Moldova.

Eu merg la Galaţi în calitate de senior al Consiliului Elevilor, în timp ce Cosmin Şerboteiu şi Anca-Ionela Peptine vor candida pentru funcţiile din Biroul Executiv al Consiliului Regional al Elevilor regiunea Nord-Est. Cosmin este preşedinte CJE Bacău şi trage la funcţia de şef pe Moldova, iar Anca urmăreşte postul de vicepreşedinte al regiunii.

Agenda întâlnirii poate fi consultată pe CJEBacau.ro. Tot acolo puteţi urmări un clip de la exerciţiul de democraţie ce a avut loc la Prefectură săptămâna trecută.

În altă ordine de idei, ce este de văzut în Galaţi? Eu, unul, abia aştept să văd Dunărea şi să mă plimb pe faleză. Ultima dată când am fost aici am văzut meciul dintre Oţelul şi Dinamo.

Foto via Crynska (deviantART)

1 comentariu la “Plec la Galaţi”

  1. andrei sirbe 12 Decembrie 2013 at 15:32 Permalink

    Când te duci la alegeri, nu te duci la vânat posturi


Lasa un comentariu