Podul discordiei de la Garleni v4

Miercuri, 4 Mai 2011 | Bacau, foto | 1 comentariu

Se pare ca pentru organizatiile judetene ale PSD si PDL podul de la Garleni este.. podul marul discordiei si locul potrivit pentru ironii intre cele doua partide. Sa recapitulam ce modificari a suferit podul de la Garleni in doare cateva zile.

v1 – 30 aprilie. Pe podul de la Garleni (DN 15, jud. Bacau) se circula pe o singura banda de ani de zile. Podul este nevopsit, dar cu o gramada de indicatoare care sa semnalizeze stricaciunile.

v2 – 1 mai. PSD Bacau, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Dragos Benea, merg la Gerleni, salubrizeaza albia paraului al carui nume l-am uitat si, cel mai important, vopsesc podul dezafectat in portocaliu si pun un banner cu mesajul “PDL-istilor, reparati podul!”

Distractia continua.

v3 – 2 mai. Drumarii din comuna sunt trimisi sa acopere vopseaua portocalie de pe pod cu una alba. De precizat este ca s-a lucrat in draci, pe ploaie.

v4 – 4 mai. Cineva (ca sa nu zicem PDL pentru ca nu stim inca daca asa este) monteaza pe pod o pancarta pe care scrie “Lucrare executata de Consiliul Judetean, presedinte Dragos Benea”. O ironie a portocaliilor la adresa obiectivelor Consiliului Judetean marcate cu un panou de acest gen. De fapt, PDL-istii, cei care sunt la guvernare si ar trebui sa repare podul, se dezic de obiectiv si incearca sa il arunce in bratele lui Benea.

Foto: Amalis.net

1 comentariu la “Podul discordiei de la Garleni v4”


Lasa un comentariu