Politia Primariei

Acest organ, infiintat in Bacau de primarul Stavarache, cred ca este o catastrofa.
De ce?

  • Actioneaza la comanda politica. Avem un caz recent aici, unde un copil este gasit pe strada, batut de Polotia Primariei si obligat sa rupa niste mesaje contra Stavarache. Pai e frumos?
  • Fac exces de zel in unele situatii, dar nu atunci cand trebuie. De ce? In parc, opresc toti copii, cum ca este interzis cu bicicleta si am vazut ca cer si spaga uneori. Asta inseamna ca iau si spaga . Probabil ar trebui sa fie instruiti cu acest site.
  • Sunt lenesi. De ce? Pai i-am vazut pe „protectorii linistii” ca jucau table, in timpul serviciului, cu unifroma pe ei.
  • Nu stiu legea si sunt plini de lipsa de profesionalism. De ce? Ei nu stiu sa vorbeasca civilizat cu un om , ci se rastesc la oameni. Rar am vazut ca un politist al Primariei sa opreasca un cetatean care se plimba cu cainele in parc. Pai pe biciclisti imediat le aratati pancarta, dar celor cu cainele nu prea!
  • Sunt  lasi. De ce? Recent, s-au batut niste rromi tigani cu un barbat. Acel barbat striga „ajutor”, dar Politistii Primariei se faceau ca ploua. Pai va e frica, nu?

Sunt si lucruri bune cum ar fi: seara, i-am sunat in legatura cu galagia din bloc pe la ora 24:00, iar ei au venit si au luat masurile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *