Prezenta masiva la marsul anti-etnobotanice

Pe scurt, marsul din centrul Bacaului de astazi, 9 mai 2011, a tintit in principal elevii, a avut ca scop constientizarea efectelor nocive ale etnobotanicelor si incurajarea de activitati conexe pentru tineri si a fost organizat de Agentia Nationala Antidrog – CEPCA Bacau, Consiliul Judetean al Elevilor, Fundatia de Sprijin Comunitar si ISJ Bacau, cu sprijinul Politiei, Jandarmeriei, Prefecturii, Primariei, etc.

Initial ne consideram curajosi cand estimam o cifra de 1500 de participanti la prima activitate din cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, dar se pare ca ne-a iesit. Ca reprezentant al CJE Bacau ma bucur pentru implicarea elevilor din institutiile de invatamant bacauane si le multumesc pentru solidaritate. O mare de tineri au spus da actiunii si au iesit luni la pranz pe strazile din centrul Bacaului.

Au marsaluit, cot la cot cu elevii bacauni, Narcis Iustin Ianau, consilierul local Ilie Barzu, Inspectorul General Florin Lazar si o gramada de jurnalisti si fotografi care mi-au spus ca de ani de zile nu au mai vazut o asa mobilizare la actiunile de acest gen. Urmeaza o saptamana plina de activitati. Detalii despre SNV aveti aici.

Galerie foto: Marsul anti-etnobotanice

 

7 thoughts on “Prezenta masiva la marsul anti-etnobotanice

  1. Sincer, si eu m-am mirat cand am vazut atata lume la acest mars. Chiar nu ma asteptam sa vad atatia elevi. Eu zic ca a iesit ok. 🙂

  2. FELICITARI ORGANIZATORILOR! AR trebuie sa luam astfel de pozitii fata de multe alte probleme pe care societatea le ridica. Societatea civica are o forta de nebanuit, pacat ca nu suntem uniti si nu militam mai des impotriva unor nedreptati si abuzuri pe care unii le savarsesc fara scrupule. BRAVO voluntarilor FSC si antidrog si altii care au mai fost. Bafta pe mai departe!

  3. Cristi poate intri putin pe mess ca sa imi dai si mie niste poze de ieri ca vad ca nu ai pus toate pozele

  4. Mai mult de 50% din ce-i prezenti la mars , bag eu mana in foc ca-si „dadeau” cu o sarica , cu un cuiut :)) hai sa fim seriosi :-j marsu vietii :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *