Prima remiza din istoria minifotbalului la Bacau

Luni, 9 Noiembrie 2009 | Bacau, fotbal, stiri | Comenteaza

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

În cadrul etapei a IX-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier, s-a înregistrat primul rezultat de egalitate din istoria celor patru ediţii a campionatului de minifotbal de până acum. Rezultatul s-a înregistrat în partida dintre Fortuna 40 şi Cartier URA. „A fost un meci extraordinar de frumos, în care portarii au fost adevăraţi îngeri păzitori ai celor formaţii”, ne-a declarat după meci Gheorghe Burleanu, managerul general al acestei competiţii.

Tot în cadrul etapei a IX-a Dedeman, deşi la doar al doilea meci în cadrul campionatului, au reuşit o victorie categorică în faţa celor de la FC Afezam care nu au reuşit să reziste decât în prima repriză, la pauză fiind doar 1-0 în favoarea celor de la Dedeman. Jucătorul meciului a fost Pavăl Ionel care deşi nu mai este chiar foarte tânăr a demonstrat încă o dată că minifotbalul nu ţine cont de vârstă.

FC Transport Bistriţa a avut o misiune foarte dificilă în confruntarea cu campioana en-titre FC Coriolan căreia i-a ieşit aproape totul. Inclusiv Avram Dragoş a reuşit să facă un meci de excepţie, ceea ce nu le-a lăsat transportatorilor nicio şansă.
Duminică de la ora 17 pe aceeaşi bază sportivă Lider Sport, Legendele au dominat confruntarea cu X-Carp într-un meci foarte plăcut. X-Carp a ratat enorm, în timp ce Legendele s-au evidenţiat printr-o echipă omogenă şi foarte tehnică, ceea ce a a determinat ca rezultatul final să fie unul în favoarea „legendarilor”.

Mergând mai departe, Gim Sport a întâlnit pe Generali Bacău într-un meci în care Gondac Adi s-a impus din nou printre coechiperii săi. Pe de cealaltă parte Generali Bacău a rezistat doar prima repriză, după pauză trebuind să se recunoască înfrânţi în faţa mai tinerilor jucători de la Gim Sport cărora în spiritul de fair-play caracteristic le-au urat la finalul partidei mult succes în continuare.

SC Andisimo vs. Nuntaşii Poşta Atlassib a fost de departe un spectacol fotbalistic real. Se pare că celor de la SC Andisimo le-a „priit” suspendările din etapa precedentă, cât şi riscul măsurilor mai drastice care ar putea fi luate de comisia de disciplină, trei jucători ai acestora fiind suspendaţi două etape. De menţionat că Nuntaşii au condus cu 5-3 până în ultimele 5 minute ale celei de-a doua reprize, timp în care au încasat 3 goluri şi au pierdut implicit şi cele 3 puncte puse în joc şi pe care le-au avut în mână.

Un alt meci foarte frumos, chiar dacă s-a disputat între două echipe aflate la extremele clasamentului, a fost cel dintre Tofan Sport şi Red Team, ceea ce a mai confirmat încă o dată că Bacăul se va prezenta la turneul final de anul viitor cu cel puţin o echipă foarte deosebită, şi anume a celor de la Tofan Sport, liderul campionatului la zi.


Lasa un comentariu