Prima zi la Londra

Luni, 21 Martie 2011 | foto, Pareri personale | 1 comentariu

Am ajuns la Londra, iar prima zi aici a fost destul de lejera in ceea ce priveste programul sesiunii de 24h Coca-Cola Music. La cinci ne-am intalnit cu bloggerii si castigatorii din celelalte 20 de tari, dupa care am fost la Hoxton Bar pentru a participa la un concert al formatiei One Night Only. Voi posta maine dimineata poze cu ei si o mica recenzie a concertului, cand sper sa imi treaca oboseala din ultima perioada care se pare ca m-a cam ajuns. Dupa concert, am luat cina la Grace Bar Soho.

Echipa Romaniei este formata de Lavinia din Tulcea, castigatoarea concursului Coca-Cola Music 24h in Romania, Edi Enache de la Monden.info, Ludmila Tones din partea Coca-Cola, carora li se adauga subsemnatul. Maine incepe sesiunea de studio a trupei Maroon 5 de 24 de ore, prin urmare voi relata in timp real ce se intampla in studioul lor.

Jos sunt cateva fotografii realizate ieri in Londra. In imagini avem taxiurile negre caracteristice englezilor, Hyde Park si lacul cu pasarile de acolo, Palatul Buckingham, sticla de Cola de 330 ml, Big Ben, o statie de metrou si cartierul Kensington, cel in care am fost cazati. Stam la Copthorne Tara Hotel.
1 comentariu la “Prima zi la Londra”

  1. TwiX 22 Martie 2011 at 09:01 Permalink

    foarte frumos… 8-> bafta colosha! :d

    p.s. te citeeesc de mai bine de un an dar e primul comm aici :">


Lasa un comentariu