Cu ce se mai ocupă pesediștii din Bacău: diversiuni și avertismente

La secțiunea diverse a ședinței de astăzi a Consiliului Local Bacău, PSD-iștii, începând cu primarul Necula și terminând cu directorul Boambă de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, au pus la cale o scenetă politică la care am refuzat să particip.

În baza nu știu cărui temei legal, mi-au dat un avertisment (deci au adoptat o declarație politică) pentru că, vezi Doamne, aș fi făcut presiuni asupra elevilor. Este o veritabilă încercare de decredibilizare a acțiunilor și demersurilor pe care le am pentru învățământul și tinerii din Bacău.

Eu nu am făcut altceva decât să îi pun în vedere reprezentantei elevilor din Consiliul de Administrație problemele pe care elevii și părinții de la CNVA mi le ridică în mod constant și periodic cu privire la bursele școlare, colectarea ilegală a fondului școlii, respectiv unele lipsuri materiale la nivelul instituției de învățâmânt. Conversațiile există, deci acest lucru poate fi demonstrat foarte ușor.

Dacă a transmite lucrurile acestea printr-un mesaj direct pe Facebook unui membru al Consiliului de Administrație apropiat tinerilor este înțeles ca fiind un mod „nepotrivit” de abordare, e trist și anormal pentru anul de grație 2017.

Să refuzi realitatea și să încerci să te convingi, angrenând directori și profesori, că în școlile și liceele din Bacău nu se colectează diverse sume de la părinți și elevi și că absolut toate cheltuielile materiale necesare în actul educațional ar fi asigurate de Primăria Bacău, este de neconceput.

Oamenii ăștia chiar nu mai știu pe ce lume trăiesc! Cetățenii nu pot fi mințiți în halul ăsta pentru că până la urmă ei sunt cei care scot bani din buzunar pentru lucrurile care ar trebui asigurate de municipalitate.

Ai vrut să ucizi legea? Mori! Legea te ucide! – Vasile Alecsandri

boamba paraianu necula alecsandri

7 thoughts on “Cu ce se mai ocupă pesediștii din Bacău: diversiuni și avertismente

  1. Acum 3 ani, am fost printre cei care nu au vrut sa plateasca acest fond al scolii, primind mai tarziu o chitanta cum ca as fi platit. Dirigintele clasei pusese bani in numele meu doar sa nu aiba de dat explicatii in fata directorilor.

  2. Ma gandeam cum de a ajuns Boamba director… a fost proful meu de filosofie.. nu as fi crezut niciodata ca acest personaj ar putea ajunge mai sus decat era la timpul respectiv: un prof pentru o materie simpla ce nu era chiar bine predata de catre dumnealui. Acum am inteles ca a fost pus politic pesedistul.. urat si trist !

  3. In fiecare an, cat timp am fost in Alecsandri s-au cerut bani de fondul scolii. Nu conta ca aveam acelasi diriginte sau nu, cel putin cei pe care i-am avut eu, au cerut cu totii. Mi-e sila acum sa vad cum profesorii se scuza si spun ca nu se cer bani pentru fondul scolii. De fiecare data cand trebuia sa ii cer mamei bani pentru asta, imi era rusine ca am sa primesc acelasi raspuns *iar va cer astia bani?*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *