Razboi in centrul orasului

Joi, 13 Ianuarie 2011 | Bacau, foto | 3 comentarii

Nu va speriati, am fost atacati de si cu zapada!

Ziarul de Bacau scria zilele trecute ca Primaria va demara in proiect ce consta in schimbarea pavelelor actuale, degradate, cu roci vulcanice gri (granit). Solutia aleasa de municipalitatea bacauana este de inspiratie franceza.

Este o mutare buna. Gresia de baie de pe trotuarul dintre Hotelurile Moldova si Decebal nu rezista, iar centrul orasului arata in ultimul hal dupa fiecare zapada. In acest an s-a intamplat la fel. Trotuarul arata ca dupa razboi.

Proiectul mai are in vedere reabilitarea mobilierului urban cu un numar de opt jardiniere, 90 de banci, 30 cosuri de gunoi (zece in zona hotel Decebal – Parcul Trandafirilor), precum si realizarea unui sistem de iluminat nou cu 28 de stilpi noi. Proiectul este estimat la 8,2 milioane de lei, pret ce include TVA-ul. Mai multe detalii aici.


3 comentarii la “Razboi in centrul orasului”

 1. Anonymous 13 Ianuarie 2011 at 23:31 Permalink

  Da cat de prost sa fii sa pui gresie intr-o zona asa cum e centrul Bacaului. Aia nu au ce face cu banii cred.

 2. Anonymous 14 Ianuarie 2011 at 17:43 Permalink

  Seche a facut din centru o baie, avea un pont ,,bun''.

  Cat despre centru nou am citit si putin despre proiect, strada principala va fi inchisa, totul va fi pavat si sper sa puna cat mai multe spatii verzi ca m-am saturat de atat ciment ieftin romanesc. Nu stiu acuma cand se vor apuca de el si desigur… cand il va termina, pana atunci eu unu plec din tara asta. Poate cand ma intorc Bacaul va avea un centru frumos aranjat si curat.

 3. Anonymous 14 Ianuarie 2011 at 18:26 Permalink

  trebuie facut ceva in primavara ca arata execrabil !


Lasa un comentariu