Redactorul sef de la Ziarul de Bacau, lovit cu pumnul de redactorul sef de la Desteptarea

Astazi, in fata sediului PD-L Bacau a avut loc un protest. La eveniment erau prezenti, printre alti oameni din presa locala, si redactorii sefi ai celor mai importante publicatii din Bacau: Razvan Bibire de la Ziarul de Bacau si Lucian Bogdanel de la Desteptarea.

Citez de pe blogul lui Bibire, cel agresat:

Astazi, la protestul din fata sediului PDL Bacau am observat ca sunt fotografiat/filmat cu telefonul de un anume domn, intamplator sef peste Trustul de Presa Desteptarea patronat de Dumitru Sechelariu. L-am tras si eu in cateva instantanee si l-am lasat in plata Domnului. […]

Domnul in cauza s-a simtit, insa, atins la orgoliu. Ca, deh, numai el are voie sa faca poze la altii, el nu poate fi pozat. Asa ca vine langa mine, imi trage un pumn in stomac si-mi urla-n ureche: “poze sa-i faci lu’ nevasta-ta”.

Nefericitul eveniment a fost comentat si de Aghiuta. Ce spune Kaysha pe Twitter este corect: s-a ajuns prea departe. Ei bine, razboiul dintre Ziarul de Bacau si Desteptarea (aka Stavarache vs. Sechelariu / aka2 actual primar vs. fostul primar) atinge un punct culminant, asta prin oamenii din presa.

Sa nu o mai dam dupa cires: cu totii stim ca ZdB-ul este cu Stavarache si promoveaza Primaria si ca TPD-ul detinut de Sechelariu incearca o opozitie violenta. Totusi, e prea mult! Daca intr-adevar Bibire a primit o lovitura cu pumnul in stomac astazi din partea lui Lucian Bogdanel, seful Desteptarii trebuie pus la zid. Ce a facut el este de-a dreptul scandalos.

PS: o fi fost perversa?

9 thoughts on “Redactorul sef de la Ziarul de Bacau, lovit cu pumnul de redactorul sef de la Desteptarea

  1. Ba Vlad, sterge-ti mucii si treci la colt, cu mainile sus. Iti urez ca atunci cind te vei maturiza sa lucrezi la Desteptarea, ca sa te ratezi pe vecie. Prostovane

  2. Se simte cumva ziarul Desteptarea (dl. agresor) frustrat de imaginea sa?

    Ori o fi vreo atributie din fisa postului pe care respectivul trebuie sa o faca atunci cand este fotografiat.

    p.s. bine ca stim, ca pe viitor, sa ne luam si cate o arma alba la noi… (de preferinta nevestele dupa cum vrea dl. agresor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *