“Romania prinde radacini” in jud. Bacau si nu numai!

Marti, 21 Octombrie 2008 | Bacau, Pareri personale, stiri, Video | 2 comentarii

In urma cu cateva zile ati putut vedea pe blog banda verde care prevestea “Codul verde”, denumire purtata de campania celor de la Realitatea TV pentru a sensibiliza intreaga tara cu privire la cat de importanta este ecologia!

Avand in vedere ca m-am alaturat acestui proiect si apar pe site-ul CodVerde.ro, am deosebita placere de a va instiinta despre campaniile care se vor desfasura sub egida acestui proiect.

Cod Verde va include şi o serie de acţiuni publice de amploare, care exced statutul preocupărilor jurnalistice curente. Prima dintre ele este “România prinde rădăcini”, o campanie iniţiată de Realitatea TV şi susţinută de Petrom. Pe 28, 29 şi 30 octombrie, Realitatea TV împreună cu partenerii RNP Romsilva şi MaiMultVerde şi cu sprijinul Consiliilor Judeţene din Bacău, Neamţ şi Suceava vor împăduri suprafeţe importante din cele trei judeţe afectate de inundaţiile din luna iulie. Va fi un efort uriaş, la care deja am avut sprijinul a mii de români care au contribuit la teledonul organizat de Realitatea TV in luna august.

Jos puteti vedea promo-ul campaniei “Romania prinde radacini“!

2 comentarii la ““Romania prinde radacini” in jud. Bacau si nu numai!”

  1. Anonymous 21 Octombrie 2008 at 21:20 Permalink

    ce aiurea ii cade lumina pe cap…

  2. Anonymous 22 Octombrie 2008 at 09:31 Permalink

    cum pot lua si eu parte..astept un rasp la ovidiuk_90


Lasa un comentariu