S-a inaugurat Aventura Parc Măgura Bacău

Vineri, 27 Aprilie 2012 | Bacau, foto, stiri | 12 comentarii

Două hectare de pădure din vecinătatea Hotelului Măgura Verde au fost transformate într-un parc de distracţii familial. Aventura Parc s-a deschis astăzi, la inaugurare fiind prezenţi primarul comunei Măgura şi Codruţa şi Ovidiu Budeanu, proprietarii investiţiei de 140 000 de euro, a treia de acest gen din ţară după cele de la Lucianca şi Braşov.

Traseele sunt faine, locaţia destul de ok, însă preţurile mi se par puţin cam mari: 32 de lei pentru un adult, 27 de lei pentru elevi şi studenţi, 22 de lei pentru copii (8-11 ani) şi 16 lei pentru pici (4-7 ani).

12 comentarii la “S-a inaugurat Aventura Parc Măgura Bacău”

 1. derp 27 Aprilie 2012 at 20:17 Permalink

  Se putea sa nu vina popa’ sa “sfinteasca”… -.-

 2. Marius 27 Aprilie 2012 at 21:16 Permalink

  Foarte fain. Poate până una-alta fac și o pârtie de schi.

 3. B.Alexandru 27 Aprilie 2012 at 22:11 Permalink

  Mulţumim pentru poza preţurilor Kris… keep the good work !

 4. Nicu 28 Aprilie 2012 at 19:04 Permalink

  In Novi Ligure (provincia Alessandria , italia) , unde momentan locuiesc , exista un parc asemanator si din cate am inteles este (sau era) cel mai mare din europa , construit de un conational din Roman …. in fine , vroiam sa-ti spun ca am platit 18 euro pentru adult cu rezidenta in Novi Ligure , daca esti rezident in alt oras te costa 20 de euro iar pentru copii costa 12 euro parca !!

  Toate cele bune !!

 5. gibilan 28 Aprilie 2012 at 19:27 Permalink

  16 lei pentru pici (16 lei) ?!?!?!

 6. anm 29 Aprilie 2012 at 11:48 Permalink

  Primarul e din Luizi Calugara.

 7. motolady 3 Mai 2012 at 19:57 Permalink

  Unde mai exact? Ca am fost in weekend pe la Magura si n-am vazut. Zi-i exact drumul, te rog

 8. Marcel Bulai 14 Mai 2012 at 14:51 Permalink

  Am fost sambata (12.05.2012) in parcul de la Magura si pot spune ca nu sunt de acord ca s-au luat toate masurile de siguranta. Am avut ghinonul ca la coborarea pe scara din franghie sa-mi alunece amandoua mainile si am venit cu capul si umarul drept de platforma, ramanand suspendat cu picioarele incalcite in scara. Sistemul de siguranta si-a facut treaba, dar cred ca nu a fost calculata si varianta de a veni cu capul in jos, ci numai varianta de a ramane suspendat orizontal. Cert este ca eram suspendat cu capul in jos, capul si umerii fiind sub platforma. Cu siguranta acesta situatie se va mai repeta si in cazul altor persoane. Consider ca este necesar sa se foloseasca si casti de protectie.
  Un salariat din parc a intervenit rapid si m-a ridicat pe platforma si s-a asigurat ca sunt bine doar adresandu-mi o intrebare.
  Dupa ce am revenit cu picioarele pe pamant am simtit nevoia sa stau de vorba cu o persoana calificata in domeniul medical dar acest lucru nu a fot posibil, la fata locului fiind disponibila doar o trusa de prim ajutor.
  Am solicitat la restaurant niste ghiata sa-mi pun la cap si atunci s-a sesizat si patroana parcului care a venit la masa mirata ca s-a intamplat asa ceva repetandu-mi ca sunt luate toate masurile de siguranta si din acest motiv nu este necesara prezenta unui cadru medical.
  Aviz amatorilor – folositi casca de protectie.

 9. ioana pintilie 29 Mai 2012 at 16:08 Permalink

  Am mers vineri . Cand am ajuns la traseul verde m-am blocat pe tiroliana si imediat un domn m-a intrebat daca sunt bine si daca vreau sa ma cobor. Cand m-a coburat mi-am dat seama ca sunt in asigurat sa nu cad .A fost o experientaa tare de tot . sper sa nu se mai intamle la nimeni asa cum am patit eu. La masa imi boream sa ma mai dau inca o data ,dar nu s-a mai putut . E cel mai tare parc de distractii .

 10. ioana pintilie 29 Mai 2012 at 16:11 Permalink

  Eu cred ca s-a facut bine ca s-a construit . Fara el nu am fi cunoscut experienta de a ma catara da atitudine foarte mari . Iar in ptivinta restao rantului e cel mai tare din lumu .Sper ca toata lumea sa mearga acolo.


Lasa un comentariu