S-a infiintat Consiliul Local al Tinerilor Bacau – foto

Sambata, 28 Martie 2009 | Bacau, foto, stiri | 9 comentarii

Ieri 27 martie 2009, s-a lansat in Sala Mare a Prefecturii Bacau programul “Consiliul Local al Tinerilor Bacau“.

Inceput. Aceasta a fost prima sedinta a Consiliului Local al Tinerilor, drept urmare s-au votat conducatorii acestui organism: presedintele, vicepresedintele, secretarul si purtatorul de cuvant. Au luat cuvantul persoane ce fac parte din structurile Consiliului Local Bacau si cei 5 presedinti ai comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al Tinerilor.

De unde vor veni banii? Ma uit in jur si vad ca totul merge din ce in ce mai prost. Banii sunt putini sau chiar deloc, administratiile publice locale cauta surse de finantare pentru proiectele deja incepute care nu mai primesc finantare de la Guvern si nu vad rostul acestui program. In masura in care nu sunt bani pentru proiectele aflate pe masa Consiliului Local Bacau, de unde vor veni banii pentru proiectele Consiliului Local al Tinerilor? De la bugetul local? Cu toate ca sunt sceptic in aceasta privinta, astept cu interes demararea primelor proiecte adoptate de Consiliul Local al Tinerilor infiintat vineri.

Incertitudine. Am vazut tineri consilieri care nu stiu sa ridice mana pentru vot (mentionez ca tineau palma invers), elevi nedumeriti, emotionati, crispati. Stiu oare 50% dintre acestia care sunt puterile in stat? Din pacate nu am auzit din gura acestor tineri ce au de gand concret sa faca, pentru ca “vom face proiecte si vom incerca sa le punem in folosul comunitatii” poate spune oricine. Nu subestimez ceea ce s-a infiintat ieri si am tot respectul pentru tinerii care isi dau silinta sa faca ceva pentru orasul Bacau, dar ceea ce am vazut ieri pare a fi facut pentru imagine. Si-a tras administratia locala breloc, acesta este Consiliul Local al Tinerilor! Sper ca pe viitor sa-mi schimb parerea despre CL al Tinerilor abia infiintat si sa imi cer scuze ca am subestimat micii conducatori.

O doamna a spus ca acest Consiliu nu are culoare politica. Ok, ca sa cred trebuie sa aflu in primul rand pe ce criterii au fost alesi acesti tineri pentru a face parte din acest organism. In ciuda celor spuse mai sus, eu voi sustine si voi mediatiza proiectele si actiunile Consiliului Local al Tinerilor Bacau care sunt cu adevarat utile pentru comunitate.

“Micul blogger bagator de seama” v-a transmis gandurile iar acum va invita sa vizualizati 7 fotografii de la prima sedinta a Consiliului Local al Tinerilor Bacau.
PS: Cine a luat parte la eveniment si vrea poze cu dansul sau dansa ma poate contacta!

9 comentarii la “S-a infiintat Consiliul Local al Tinerilor Bacau – foto”

 1. Anonymous 28 Martie 2009 at 09:18 Permalink

  scrie si tu ceva despre Ziua Pamantului poate poate mai inchide vreo unu lumina azi la 8 jumate.Chiar daca e meci,macar lumina din casa sa o stinga.

 2. Anonymous 28 Martie 2009 at 11:25 Permalink

  Vezi ca ai probleme cu un banner din stanga 😀

 3. kristofer93 28 Martie 2009 at 12:14 Permalink

  Stiu, am rezolvat.

 4. mimo 28 Martie 2009 at 18:36 Permalink

  thanks for the capture..flickr mate :))

 5. mimo 28 Martie 2009 at 18:39 Permalink

  si btw..au fost alesi castigatorii Top Student din licee sceptic man

 6. Mada_b18 30 Martie 2009 at 11:55 Permalink

  Buna! sunt Madalina Bratu si vreau si eu pozele, te rog … cum pot sa intru in posesia lor???

 7. kristofer93 30 Martie 2009 at 12:05 Permalink

  id kristofer93

 8. Anonymous 31 Martie 2009 at 13:55 Permalink

  amice,
  “tinerii crispati” din consiliu au avut – spre deosebire de tine – curajul sa ridice mana. ba chiar sa vorbeasca liber.
  daca ai fi ridicat si tu o manuta si ti-ai fi dres glasciorul sa intrebi, nu ai abera aici, pitit dupa blog. banii nu vin in modul presupus de tine. si vaz ca nu sufli o vorbulita despre proiectele colegilor tai. pentru ca sunteti din aceeasi generatie ar trebui sa fii primul entuziasmat.
  sau poate cel care umbla doar dupa imagine esti tu? oi fi un gigi durul care ghiceste in urina ce se intampla celorlalti si noi nu ne-am prins?
  data viitoare cand te joci de-a reporterul, invata ca informatiile trebuie mai intai extrase si verificate, abia apoi imprastiate incotro bate vantul.
  in rest, multamim pentru osteneala si s-auzim numai de bine!
  (un reporter)

 9. alex 1 Aprilie 2009 at 22:37 Permalink

  odata ce ai ajuns sa scrii despre noi inseamna ca suntem importanti 🙂 cand nu o sa mai fii crispat poate vom scrie noi despre tine 😉 keep in touch


Lasa un comentariu