Sa valorificam Epava de la Costinesti!

Miercuri, 3 August 2011 | foto, Pareri personale | 7 comentarii

Una dintre atractiile turistice care cred eu ca ii incanta pe cei care vin aici este epava. Eu cred ca este simbolul Costinestiului si ca acesta ar putea fi valorificat cumva din punct de vedere turistic, evident, si nu vanduta bucata cu bucata la fier vechi.

In loc sa bagam zeci si zeci de milioane de euro intr-o frunza copiata de pe internet careia ii spunem brand turistic mai bine restauram obiective de genul Epavei de la Costinesti. Un restaurant si niste magazine pe acest vas ar face senzatie in Europa de est. Parerea mea.

7 comentarii la “Sa valorificam Epava de la Costinesti!”

 1. Stefan 3 August 2011 at 22:06 Permalink

  Concesioneaza epava si apucate de treaba!

 2. cipri 4 August 2011 at 19:41 Permalink

  din flota romaneasca epava asta e singura care a mai ramas :))

 3. dox 4 August 2011 at 23:08 Permalink

  Dar cat de mare crezi tu ca e epava ca sa incapa ce spui tu acolo? Nu mai visa…ai perspectiva, insa sa nu exageram.

 4. razvan 6 August 2011 at 06:40 Permalink

  ai fost pana la nudisti cristinel?:))))

 5. Codrin 3 August 2012 at 18:23 Permalink

  Epava nu face parte din flota romaneasca si nu are nici o legatura cu asta.Stiu ca era o nava sub pavilion grecesc care a fost abandonata de proprietari pentru a incasa prima de asigurare pe ea,cu alte cuvinte au “parcato” ei intentionat:)si ca so valorifici e greu si presupune costuri mai mari decat crezi fiindca pe partea dinspre Constanta-partea care nu se vede de pe plaja din Costinesti-e toata mancata de rugina,si ca sa o ridice,sa o bage in santieru naval si sa o mai si modernizeze si sa o puna la loc..sa zicem ca nu e caracteristic “romanesc”.


Lasa un comentariu