Sander van Doorn – Daddyrock

Miercuri, 22 Septembrie 2010 | muzica | Comenteaza

Sander van Doorn aka Sander Ketelaars s-a nascut pe 28 februarie 1979 in Eindhoven, Olanda. El si-a inceput cariera de artist in 2004 si se numara printre dji rezidenti in cluburile Judgement Sunday din Ibizia si Gallery din Londra. Sander van Doorn ocupa in clasamentul Top 100 Dj Mag un meritat loc 10.

Sander are propriul show radio numit “Identity”. Acesta se difuzeaza in a patra miercuri din fiecare luna la radio-ul Digitally Imported (DI.FM). Doorn Records este opera aceluiasi Sander van Doorn, aceasta casa de discuri bucurandu-se de un real succes in ultimii ani.

Dupa succesul pe care l-a avut cu Close My Eyes in prima parte a anului 2009, SvD a revenit in primavara anului 2009 cu What Say?, o productie realizata impreuna cu Marco V. In anul in care muzica trance “si-a aratat coltii”, Purple Haze (proiectul lui Sander) a revenit cu Bliksem, o melodie lansata la Doorn Records in luna iulie care a dominat seturile celor mai mari dj de muzica trance. Sander van Doorn a lansat spre sfarstiul lui 2009 Bastillon si Ninety.

Inceputul anului 2010 este bogat in productii pentru SvD, realizand Renegade (imnul Trance Energy 2010) si Daisy. A urmat apoi o productie incredibila, Reach Out, care a zguduit cluburile din intreaga lume. Apoi a venit Hymn 2.0, piesa lansata sub proiectul Purple Haze.

Ultimul single Sander van Doorn se numeste Daddyrock si a fost lansat la sfarsitul lunii august, cu propriul label, Doorn Records (imprint al Spinnin). Piesa ocupa locul 2 in preferintele mele.

Lasa un comentariu