Scurte, de weekend

Aghiuta scrie despre polita lui Cristi J. de la Talent Irosit. In schimb, Juverdeanu ne arata ca avem si noi, bacauanii, parcari pentru biciclete. Oare cand si o pista?

Mircea Fechet, detinatorul celui mai bun fotoblog bacauan, a facut un eseu despre fumat. Materialul este super, de fotografii nu mai vorbim. Eu zic ca merita adaugat la bookmarks.

Inima Bacaului ne aminteste de trotuarul de pe centru. Despre el am vorbit si eu de-a lungul vremii aici, aici si aici. A aratat jalnic, arata si va arata in continuare pana nu se schimba pavelele (mai degraba gresia) de vara.

ContraSENS a fost la Londra si a postat multe chestii interesante de acolo. A trecut pe langa Wembley, a pozat cartiere linistite, East 17, Alexandra Palace, tigani rromi, pregatirile pentru Olimpiada din 2012, o bataie, o capra romaneasca, rromani (din nou), buci, un bazar, Covent Garden, protestatari, Trafalgar Square, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Parlamentul, Big Ben si London Eye, statui vii su autobuze rosii (nu, stati calmi, nu are miting electoral PSD-ul in Londra), British Museum, tricouri, chestii gothice si oameni. Frumos.

Edith a pus pe blogul lui o poza foarte tare. E din timpul inundatiilor si surprinde fantana de la intrarea in Parcul Cancicov plina cu apa.

Si ca sa incheiem frumos vreau sa va arat o fotografie pe care am pus-o recent pe DeviantART. Am facut-o in mai, la Gala de Balet.

One thought on “Scurte, de weekend

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *