Ședința Consiliului Local Bacău din 8 ianuarie 2024 (rezumatul proiectelor)

Luni, 8 Ianuarie 2024 | Bacau | Comenteaza

Astăzi, începând cu ora 11:30, este programată prima ședință a Consiliului Local din anul 2024, convocată în regim extraordinar pentru dezbaterea a 5 proiecte care sunt urgente, conform expunerilor de motive ale primarului.

1. mandatarea reprezentantului în AGA ADIB din 11.01.2024 pentru a vota favorabil în privința indicatorilor cheie pentru măsurarea performanței CRAB SA și a administratorilor societății;

2. achiziția de servicii de transport persoane pe perioada de tranziție reprezentată de organizarea procedurilor de delegare a gestiunii serviciului de transport public local, pe perioada încheierii contractului și pe perioada de mobilitate a viitorului operator;

3. stabilirea taxei de salubrizare pentru anul 2024;

4. respingerea cererii de majorare a tarifelor formulată de SC SOMA SRL pentru serviciile de colectare și transport deșeuri municipale:
– colectare și transport deșeuri menajere, similare și din piețe: majorare de la 718,21 lei/t la 1782,17 lei/t;

Peste ordinea de zi:

5. aprobarea proiectului de rețea școlară a unităților de învățământ preuniversitar de stat și privat din municipiul Bacău pentru anul școlar 2024-2025. Singura modificare se referă la arondarea Grădiniței cu program săptămânal Agricola la Școala gimnazială “Nicu Enea”.

Documentația pentru toate proiectele de hotărâre ar trebui să fie publicată aici, în Monitorul Oficial Local.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții.

De altfel, acestea sunt transmise live pe pagina de Facebook a municipiului, dar și pe YouTube.

Lasa un comentariu