Sex în Facultatea de Drept

Luni, 7 Aprilie 2014 | Studenti | 15 comentarii

Mai devreme sau mai târziu, chestiunea asta amuzantă trebuia adusă cumva în discuție la nivelul conducerii Facultății de Drept. Anume că există studenți care, sub pretextul că învață, intră noaptea în Palatul Facultății de Drept și fac sex pe băncile pe care a doua zi alți studenți își întind covrigii.

Concret, decanul Facultății de Drept l-a sunat pe 31 martie pe Mihai Ioniță, președintele Asociației Studenților în Drept, pentru a-i comunica faptul că este supărat pe studenți din cauza purtării acestora. Mai degrabă din cauza fanteziilor îndeplinite ale acestora.

“Administrația Facultății a găsit aruncate prin clădire diverse obiecte rămase în urma celor care învață noaptea în Facultate. Bine, în urma celor găsite a reieșit că studenții nu doar învață acolo, ci și fumează foarte mult prin săli (chiștocuri de țigară aruncate) sau chiar își materializează iubirea unul față de celălalt (prezervative folosite).” – a scris Mihai Ioniță pe grupurile de Facebook ale studenților din Facultatea de Drept

Așa se întâmplă când colegul de cameră nu e îngăduitor. Sau când materia la civil e de-a dreptul excitantă. Sau când studentele de la drept sunt plictisite de comunul pat. Sau… completați voi. :)

universitatea bucuresti facultatea de drept

E de-a dreptul șocantă descoperirea administrației Facultății. Serios! Nimeni nu știa că actele sexuale sunt la ordinea zilei -pardon, la ordinea nopții- în sălile Facultății de Drept. Cum la fel nimeni nu ar crede vreodată că sunt profesori care fac avansuri (și nu numai) studentelor de la drept. Sau că studenții de la drept s-ar lăuda cu imaginile realizate la petrecerile cu travestiți. Noooo!

În fine, se pare că treaba e nasoală rău pentru studenții amatori de sex neconvențional, dacă e să dăm citire deciziei decanatului: Timp de o luna, vor fi verificate salile in fiecare dimineata iar in momentul in care este descoperit un obiect care nu ar avea ce cauta acolo, accesul in facultate noaptea va fi sistat pe termen nedeterminat. De asemenea, cei ce intra in facultate dupa ora 20:00 vor trebui sa prezinte carnetul de student care sa ateste ca sunt studenti la Facultatea noastra. Vor fi si controale inopinate in salile deschise din partea gardienilor, care vor legitima studentii. Refuzul de legitimare este inca un motiv pentru care accesul in Facultate noaptea poate fi interzis.

Există zvonuri cum că paznicii ar urma să fie puși pe liber. Ar fi păcat ca niște oameni să își piardă locurile de muncă din cauza unor studenți în călduri care, fie vorba între noi, nu sunt de condamnat, ci de urecheat și de educat. Sexul e benefic, dar trebuie făcut cu cap.

Update (11:50) – a scris si Gazeta de Cluj.

mihai ionita asd sex drept

15 comentarii la “Sex în Facultatea de Drept”

 1. iri 7 Aprilie 2014 at 03:07 Permalink

  OMG!!! :))
  Unde le gasesti?

 2. esti foarte frustrat 7 Aprilie 2014 at 12:50 Permalink

  Da frate, parca e prima facultate din tara unde se intampla asta. Peste tot se petrec astfel de lucruri, sa fim seriosi. Nu stiu ce tot ataci Facultatea de Drept, e printre cele mai grele si mai bune din tara, nu ca administratie publica la privat…ce ati vrea, ca studentii de la drept sa nu bea niciodata, sa nu petreaca niciodata si sa nici nu faca sex pana la casatorie?? sunteti ridicoli

  • Kristofer 7 Aprilie 2014 at 13:29 Permalink

   Frustrat ca ce? Ca nu fac sex in facultate?

   • Stefan 7 Aprilie 2014 at 18:15 Permalink

    Erete imberb cu minte de cerb
    Inaripat ratat sa “CA CE” tot ca-i cornorat!

 3. Mihai Cozma 7 Aprilie 2014 at 13:31 Permalink

  Nu e posibil asa ceva! Inteleg, te mai saruti, te mai harjonesti, dar nu sa ti-o tragi pe banci, pe catedre, noaptea, cand tu de fapt ar trebui sa inveti acolo. De aruncarea prezervativelor ce sa mai zicem? Nesimtire totala.. ar trebui sa fie trasi la raspundere cei care ne trag in jos imaginea facultatii.

 4. Asede lasa-ne! 7 Aprilie 2014 at 13:33 Permalink

  Va scapa ceva:greseala lui Ionita(pres ASD),care nu trebuia sa faca publica treaba asta rusinoasa.trebuia sa o comunice altfel…

 5. x 7 Aprilie 2014 at 15:32 Permalink

  In primul rand, trebuie sa mentionez ca mesajul nu vine in niciun caz din partea unui student al facultatii, incat sa pot fi acuzat de a fi partinitor. Intri foarte usor in categoria celor care fac pseudoblogging bazandu-se pe ceea ce usor poate fi clasat ca barfa. Indiferent de modalitatea prin care a fost facuta publica aceasta observatie, sunt aproape sigur ca tu nu ar fi trebuit sa ai acces la ea, atata timp cat era transmisa pe grupurile facultatii. Postarile tale reflecta clar o problema pe care o ai personal la adresa Facultatii de Drept. Incearca sa canti la alta masa cu alura asta de critic. Totusi, nu spui nimic in articolul asta (si nici in altele), ci doar arunci cuvinte si rautati in alte curți. Concentreaza-te pe ceea ce stii tu sa faci sau incerci sa inveti. Cu siguranta nu esti mai bun decat majoritatea celor pe care ii critici. Pace!

 6. Dan 7 Aprilie 2014 at 17:17 Permalink

  un articol interesant dar, fara sa sar calu, nu mi se pare nimic iesit din comun…. Ne adaptam, ne obisnuim si asta e…. ca fac “dreptii” sex … woooaaaa… pana acum nu faceau sau ce?! Aiurea… si decanu… mno ce-i sari si lui tandara… o cafea domnu’ decan? o gura de aer si ZENnnnn… :)

 7. Anonim 7 Aprilie 2014 at 20:55 Permalink

  Domnule Cristian Ghingheş,
  Înțeleg că aveți o frustrare în ceea ce privește studenții care în câțiva ani vor fi avocați sau judecători, întrucât, așa cum ați susținut în articolul la care faceți trimitere, „n-ați accepta ca o persoană care se travestește să vă apare și să vă reprezinte interesele”. Vă întreb de ce? Oare acei studenți nu sunt capabili, pentru că în cadrul unei petreceri au „îndrăznit” să se costumeze și să vă înfrângă așteptările? Greșit.
  În ceea ce privește prezentul articol, dar nu numai, vă considerați în măsură să criticați/discutați despre Facultatea de Drept? Eu cred că nu. Adesea, ziariștii, jurnaliștii și alții vorbesc despre justiție și drept ca „mari specialiști”, dar de fapt și chiar de drept nu știu ce înseamnă. Trebuie înțeles că e ușor să aduci tot felul de argumente și „dovezi” care nu sunt plauzibile pentru înjosirea unei facultăți de prestigiu și subliniez, chiar a unor studenți de prestigiu. Cred că ați auzit zicala românească, cum că haina nu-l face pe om.
  Revenind la articolul de mai sus, de ce aveți o plăcere în a publica acest lucru? Cred că, în lipsă de activitate, vă gândiți să vă faceți cunoscut, asta se interpretează. Încercați să nu dramatizați și să vă vedeți de activitatea dumneavoastră, scrieți articole în „Adevărul”, mixați muzică, hobbiurile dumneavoastră.
  Și nu uitați că dreptul dumneavoastră nu trebuie să încalce drepturile celorlalți. („Libertatea ta se sfarseste acolo unde incepe libertatea lui”)

 8. Constantin Gheorghe 7 Aprilie 2014 at 21:28 Permalink

  Mare lucru, eu ma masturbez in Facultatea de Hidrotehnica in fiecare zi.

  • deep 7 Aprilie 2014 at 23:03 Permalink

   Din cauza numelui “Gheorghe” crede-ma !

 9. Dora 8 Aprilie 2014 at 00:01 Permalink

  E amuzanta abordarea ta, dar cat de trist totusi…Am 35 de ani si relatari de genul ma fac sa imi amintesc cu nostalgie si placere de prietenul din liceu/facultate, de cat de plina de sens putea fi relatia noastra fara sex(!!!). Pe vremea aceea tinutul de mana si privitul la film imbratisati erau moduri de a ne arata si creste dragostea. Cand mergeai in salile de cursuri era chiar ca sa studiezi…

 10. Pou 8 Aprilie 2014 at 23:27 Permalink

  Asta sper ca e o stire de tip pamflet, nu pot sa cred ca totusi asa ceva se intampla pe banci… e chiar culmea.


Lasa un comentariu