Sinaia, etajul 7

Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Pareri personale | 3 comentarii

Va spuneam ieri ca plec la Sinaia la un curs de formare. Cu toate ca ma repet, simt nevoia sa spun ca avem o retea de transport de cacao. Acum zic asta pentru ca am facut peste 6 ore de la Bacau la Sinaia. SASE! 4 de la Autogara Bacau la Autogara Brasov, o jumatate de ora de asteptat la Brasov si alte 90 de minute de la Brasov la Sinaia.

Nu inteleg niste lucruri: de ce ca sofer de autocar cat de cat experimentat ai face popas 5 minute la Tg. Secuiesc si 40 de minute la Poiana Sarata? De fapt, stiu. Ca sa mananci, in timp ce oamenii pe care tu ii transporti sa inghete de frig pentru ca ai lasat usa deschisa la autocarul pe care cica il conduci si implicit il si gestionezi.

Nu degeaba, domnule, te opreste politia aproape de Brasov si cand te ia la puricat iti gaseste cel putin un om care sa nu fi cumparat bilet si pe care sa il transporti ca ti-a dat 20 de lei tie si nu 30 firmei de transport. Dar e ok, ai dat spaga militianului si ai scapat si de data asta fara amenda si puncte.

Momentan va scriu dintr-o camera de la etajul 7 a Hotelului Rina Sinaia din care, apropo, am o priveliste minunata. Am facut o poza cu telefonul mobil pe care am pus-o pe Twitter, dar voi posta mai tarziu una aici.

Conditiile sunt super, incepand cu masa si terminand cu cazarea. Ma simt excelent. Se vede ca este proiect european finantat pe bani grei. Astazi incep cursurile de formare. Elevii participanti au fost impartiti in 3 grupuri. Sunt entuziasmat.

3 comentarii la “Sinaia, etajul 7”

 1. Vlad 26 Ianuarie 2011 at 14:18 Permalink

  Ai dreptate Cristi… Eu de 4 ani ma confrunt cu situația asta, pe ruta Comănești – Brașov…
  E un autobuz P. Neamț BV. Asa e la noi 🙁

 2. Anonymous 26 Ianuarie 2011 at 17:01 Permalink

  DAAAAAA, CE FACI TU LA SINAIA, BIBICULE?

 3. kristofer93 26 Ianuarie 2011 at 18:30 Permalink

  Am scris ieri.


Lasa un comentariu