Spaga pentru inchirierea “lacusorului” din Parcul Cancicov

Vineri, 19 Decembrie 2008 | Bacau, foto, stiri | 2 comentarii

Tin sa precizez ca in acest moment “Lacusorul din Parcul Cancicov Bacau este uitat de lume“. Inainte acolo erau terase iar bazinul era plin cu apa si tin minte ca erau si cateva rate pe apa – ceva de vis.

Mai multe persoane vor sa inchirieze zona “Lacusor” a Parcului Cancicov din Bacau.

Se zvoneste ca primavara anului 2009 va aduce o schimbare in ceea ce priveste acest loc recreativ. Dupa aproximativ 4 ani de paragina se intentioneaza inchirierea acestui loc pentru amenajarea unei terase. Avand in vedere ca Parcul Cancicov este in centrul orasului si ca in orice anotimp lumea se va plimba pe aici, fireste ca sunt mai multe persoane interesate de inchirierea acestui loc si implicit de dezvoltarea unui bussines profitabil.

Cineva mi-a soptit ca se cere o spaga de 60 – 70 de mii euro pentru un contract de comodat cu Primaria Bacau pe cativa ani. Cine o cere? Va fi oare o “licitatie”?

Jos puteti vedea doua fotografii cu locatia in cauza!


2 comentarii la “Spaga pentru inchirierea “lacusorului” din Parcul Cancicov”

  1. Buddy 19 Decembrie 2008 at 19:57 Permalink

    E posibil, daca tii minte, au fost scandaluri legate si de inchiriatul spatiilor comerciale de pe insula de agrement (parca tot in actuala administratie Stavarache).
    Oricum, la lacusor au mai fost terase, dupa cum spuneai si tu, desi in zona nu e amplasata nici macar o toaleta ecologica (cea veche nu mai functioneaza, iar cele mai apropiate toalete ecologice sunt in fata Lic. Pedagogic sau in locul de joaca pentru copii.

  2. Imperfectul 19 Decembrie 2008 at 22:05 Permalink

    Nu mai vorbiti tampenii! Unul din factorii de prim rang pentru care nu mai functioneaza acest chiosc, ca asta e, il reprezinta imposibilitatea de a se putea ajunge la parametrii de functionare in conditiile legii. In rest, numai cine nu a facut o afacere cat de mica in domeniul alimentatiei publice, poate spune ca cineva ar plati o asemenea suma ca spaga, chirie sau orice altceva pentru o afacere sezoniera in rahatul asta de oras. Chiar credeti ca nu erau amatori, daca ar fi fost ceva de capul unei asemenea “afaceri”, chiar in randul celor care au in mana fraiele Bacaului? Aveti asigurarea mea, si stiu ce vorbesc, ca nu exista afacere profitabila in Romania, care sa nu fie deja preluata de baietii buni.


Lasa un comentariu