Speakers’ Arena sau cum să îți îmbunătățești abilitatea de a vorbi în public

Numai faptul că l-am auzit moca pe Andy Szekely face din lansarea de joi a Speakers’ Arena un eveniment care a meritat fiecare minut de mers prin ploaie de la stația de motrou și până la Novotel. De tehnicile de improvizație ale lui Bogdan Grigore și atmosfera plăcută de networking nici nu mai pomenesc. Sunt foarte tentat să particip la întâlnirile Speakers’ Arena (ex. Public Speaking Support Group).

Undeva pe Calea Victoriei, mai exact la Hotel Novotel, într-o seară ploioasă și extrem de aglomerată, 350 de pasionați sau curioși de vorbitul în public au participat la relansarea Public Speaking Support Group, care astfel devine Speakers’ Arena. Brand nou, orizonturi mai largi, însă spiritul rămâne același.

3000 de participanți în 7 orase din țară și în Amsterdam și Londra a reunit de-a lungul celor 5 ani de existență Public Speaking Support Group.

Speakers’ Arena este un proiect derulat prin asociatia ARENAS, care are ca scop realizarea de programe pentru dezvoltarea personala a tinerilor. La intalniri sunt asteptati cei care iubesc vorbitul in public, dar mai ales cei care doresc sa-si imbunatateasca abilitatea de a vorbi in public.

In cadrul Speakers’ Arena sunt organizate intalniri bilunare in cadrul carora participantii au posibilitatea de a experimenta vorbitul in public tinand speechuri, dar si dand feedback speechurilor celorlalti. Intalnirile au o parte de teorie, unde sunt prezentate modele si sfaturi despre vorbitul in public, si o parte dedicata experimentarii vorbitului in public. Intalnirile au loc in Bucuresti din doua in doua saptamani, duminica, intre 12:30 si 15:30 la Libraria Bastiliei.

Da, dragii mei, vorbitul în public devine o plăcere când îl exersezi. Până nu reușești să faci ca „fluturii din stomac să zboare în formație”, vorbitul în public rămâne o pacoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *