Spectacol de datini şi obiceiuri, de Ziua Voluntariatului

Crucea Roşie Bacău a organizat luni, 5 decembrie,  la Teatrul Municipal Bacovia, cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntariatului, un spectacol de Datini şi Obiceiuri. Sala a fost arhiplină, iar spectacolul super. A ţinut două ore şi nu m-am plictisit.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor şi Consiliul Judeţean al Elevilor Bacău, a fost deschis de speech-urile reprezentanţilor autorităţilor locale (Dan-Marcel Balbiuc – preşedinte Crucea Roşie Bacău , Dumitru Brăneanu – vicepreşedinte Consiliul Judeţean Bacău, Ilie Bîrzu – Primăria Bacău, prefectul Constantin Scripăţ şi Andrei Maut, preşedinte Asociaţia Betania).

Scenografie bună, momente artistice reuşite şi o mulţime de voluntari ai Crucii Roşii, care au demarat campania „Caravana Moş-Crăciun”. Pe scenă au urcat şi cei de la trupa de teatru In The Spot, micii actori jucând o scenetă ce s-a încheiat în aplauzele publicului. Mai trebuie să va reamintesc că mereu vin cu plăcere la spectacolele lor?

Tradiţionalele jocuri Ursul, Capra şi Pluguşorul au fost aduse de Clubul Elevilor din Moineşti. Eu spun că a fost cel mai captivant moment al spectacolului. De asta l-am şi filmat. Acesta a fost spectacolul de la Teatru, pe scurt. La mulţi ani, voluntari! Acum vă las cu fotografiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *