Start de retur bun pentru juniorii LPS Bacau

Luni, 8 Martie 2010 | Bacau, fotbal, foto, stiri | 3 comentarii

Juniorii Liceului cu Program Sportiv Bacau au inceput returul Campionatului National de Juniori cu dreptul. Duminica 7 martie 2010, la Baza Sportiva “Lucretiu Avram” din Bacau, cunoscuta si sub numele de “Proletarul”, s-au jucat doua meciuri ce au contat pentru etapa cu numarul 18 a campionatelor de juniori A si B la fotbal (seria 4, Moldova).

Juniori A: LPS Bacau 1 – 1 Noua Generatie Iasi
In primul meci, si anume in cel care a inceput la 12:00, echipa antrenata de prof. Ciudin Marian a remizat, cu scorul 1-1, cu juniorii A ai CF Noua Generatie Iasi, si asta in conditiile in care formatia bacauana avea in teren jucatori mai mici cu un an sau cu doi fata de gruparea venita din orasul celor 7 coline.

Juniori B: LPS Bacau 3 – 0 Noua Generatie Iasi
Cea de-a doua partida a pus fata in fata aceleasi nume, LPS Bacau si CF Noua Generatie Iasi, dar de aceasta data in campionatul de juniori B (clasa a X-a). Daca in tur au fost invinsi la Iasi cu scorul de 1-0 dupa o partida pe care acestia au dominat-o, ieri, juniorii B ai Liceului cu Program Sportiv, printre care ma numar si eu, au invins cu scorul de 3-0. Pentru formatia pregatita de prof. Ciudin Dan au marcat Apostu Ilie, Negru Marius si Gombos Gabriel.

Teren foarte prost
Daca le spun celor care cunosc situatia terenurilor de fotbal din Bacau ca am jucat pe terenul 2 de la Proletarul banuiesc ca isi imagineaza in prima secunda cam in ce conditii s-au disputat cele doua partide. Terenul a fost nu prost, ci foarte prost, plin de noroi si foarte moale. Va puteti convinge de aceste lucruri uitandu-va la fotografiile de mai jos, realizate de un coleg in timpul partidei juniorilor B ai LPS Bacau.

Jucatorii bacauani sunt cei imbracati in roz.

3 comentarii la “Start de retur bun pentru juniorii LPS Bacau”

  1. Gabell 8 Martie 2010 at 14:30 Permalink

    Mda, tin minte cum ma aruncam si eu prin baltile si mocirla de pe terenurile acelea. Vad ca nu se mai schimba nimic si se doreste performanta. 😐

  2. tudor 8 Martie 2010 at 17:16 Permalink

    Le-ar trebui un designer si un peisagist….:D

  3. Diana 8 Martie 2010 at 21:07 Permalink

    Era mai bun terenul 3 :)


Lasa un comentariu