Statusul de la Yahoo Messenger are probleme

Duminica, 18 Noiembrie 2007 | internet | 10 comentarii

Dupa ce in urma cu cateva saptamani statusul de la Yahoo Messenger a avut mari probleme (puteam pune doar 40 de caractere), zilele acestea a aparut o mare problema : statusul de la Yahoo Messenger nu mai merge deloc.

Eu am aceasta problema de cateva zile. Anomalia nu vine de la provider (si altii din alte retele au probleme), nici de la mine (au multi probleme) ci cred ca vine tocmai de la serverele Yahoo.
De curiozitate, am trimis un mesaj la toata lista cu intrebarea : “Are cineva probleme cu statusul?” . Foarte multe ferestre (foto jos) s-au deschis cu raspunsul “da” si doar doua-trei cu “nu”.

Stie cineva cum se poate rezolva aceasta problema?
Am incercat dezinstall – sters toate fisierele din temp, documents and settings si registry install.
Am incercat versiunile 8.1.0.401, 8.1.0.421 si 9.0.0.907 Beta, dar fara sorti de izbanda.

Dupa cum vedeti in screenshot-ul de mai jos, am fixat statusul dar el nu apare la user-ul meu.

Ferestrele cu raspunsurile primite la intrebarea mea


Update: Ptiuuu! Acum merge, dar nu va impacientati, este ceva temporar.

10 comentarii la “Statusul de la Yahoo Messenger are probleme”

 1. BAdMAd_Bross 19 Noiembrie 2007 at 12:23 Permalink

  daca gasesti rezolvarea sa ma anuti si pe mn

 2. DjScorpyon 19 Noiembrie 2007 at 18:57 Permalink

  Salut..si eu aveam aceeasi problema..dar mai era una pe langa asta..nu ma arata online sau invisible..nu-mi arata cine intra/iese de pe mess..oricum..am dat niste intrebari pe site la Yahoo..2 tipi de pe acolo..mi-au zis sa folosesc un CCleaner..sterge coockies..si nu mai stiu ce..am folosit..imediat dupa asta..a mers fara probleme..dar Yamp’ul tot face figuri..

 3. Anonymous 19 Noiembrie 2007 at 21:15 Permalink

  mdea stiu si eu am aceiasi problema

 4. Anonymous 22 Noiembrie 2007 at 19:52 Permalink

  Opinia mea este alta: nu soft-ul sau memoria virtuala a PC-ului este problema, eu cred ca este ceva cu traseul parcurs de informatie spre server, mai precis la trimiterea ei…poate ceva gen aplicatie de virtualizare sa ofere pentru o vreme o alternativa pt statusul ala…A se intelege, aplicatie de virtualizare in care sa fie scris un cod html si compilat ca text in codul Y Mess-ului…

 5. Anonymous 1 Decembrie 2007 at 21:42 Permalink

  sal…eu am aceeasi problema d vreo 3 sapt. ma intai facea fente yamp-ul apoi statusul nu mai mergea deloc. am dezinstalat reinstalat am incerkt toate versiunile d winamp cu toate versiunile d amp si mess si degeaba.cateodata merge cateodata nu. are cineva vreo rezolvare?

 6. yo_rapero16 16 Februarie 2008 at 16:04 Permalink

  nu va mai stresatzi daca nu va merge statusul deloc…vil blocheaza yahoo pt. ca il schimbatzi prea dess…asteptatzi vreo ora, doua shy va merge inapoi…dar sa nu schimbatzi statusul.

 7. Anonymous 24 Iunie 2008 at 15:09 Permalink

  eu am alta problema nu pot lua camera la toata lumea are cineva rezolvare pentru asta?

 8. Anonymous 22 Decembrie 2008 at 14:00 Permalink

  Am incercat si eu cum a zis DjScorpyon, cu CCleaneru dar nu a avut niciun efect. La mine daca pun un status, si dupa o jumatate de ora vreau sa il schimb, imi ramane blocat statusul vechi. E nasol… sau daca mi se face Idle , cand vin inapoi la calc nu mi se scoate, ramane asa ca Idle si tot numara minutele, cateodata ajung la cateva ore, chiar fiind la calculator.

 9. Anonymous 26 Decembrie 2009 at 12:08 Permalink

  Si eu am aceiasi problema cu statusul la yahoo de o saptamna doua numi merge statusul oare de ce??? ma puteti asuta si pe mine?? pls
  ID:maryan_shmekeru2008

 10. Anonymous 28 Ianuarie 2010 at 21:49 Permalink

  deci am rezolvat nu stiu daca si la voi e la fel , cei drept si la mine arata ca la kristofer si a trebuit sa intru sa sterg din iduri deoarece mesul era prea incarcat si producea o eroare deci daca va este de folos folositi aceasta informatie


Lasa un comentariu